Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dün silahla bugün gizli ittifakla

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dün silahla bugün gizli ittifakla

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dün silahla bugün gizli ittifakla

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan muhalefeti eleştirerek, “Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler” dedi. Erdoğan, “Bunlar için tek önemli şey Brüksel’deki Washington’daki ağababalarından aldıkları emirlerdir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Ağrı’da düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, “Geçtiğimiz mayıs ayında arzu ettiğimiz neticeleri alamasak da 31 Mart’ta Ağrı’nın yeniden tercihini AK Parti’den yana yapacağına inanıyorum” dedi. Hayatlarını milli iradenin üstünlüğünü savunmaya adadıklarını söyleyen Erdoğan, “Karşımıza kim çıkarsa mücadele ettik. Cumhuriyet tarihinin en köklü demokrasi ve kalkınma adımlarını hayata geçirmekle kalmadık. Türkiye Yüzyılı ile gözümüzü geleceğe diktik” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘KİRLİ PAZARLIKLAR’

Erdoğan, “Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: “Sırtını örgüte dayayan, siyasi temsilciler de İstanbul’da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendilerini kurtarmanın peşindeler. Sizlerin iradesini CHP’nin kifayetsiz muhteris yöneticilerine hizmet edenler mi yerine getirecek.”

‘BİR TIK UZAKLIKTA’

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Bugüne kadar bunların bir eserini gördünüz mü? Bunların ne Ağrı umurlarında ne Van umurlarında ne de Diyarbakır umurlarında. Bunlar için tek önemli şey İstanbul’daki, Brüksel’deki Washington’daki ağababalarından aldıkları emirlerdir” ifadelerini kullandı. Artık demokrasisiyle, yönetim biçimiyle tüm kalkınma altyapısıyla yepyeni bir Türkiye olduğunu söyleyen Erdoğan, “Dün Ağrı, Ankara’ya İstanbul’a çok uzaktı. Bugünse dünyanın her yeri Ağrılı kardeşlerimize teknolojiyi sunmamız sayesinde bir tık uzaklıkta” dedi. DHA

Haberin Devamı