Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjde ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjde ne?

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjde ne?

Erzurum’da katıldığı toplu açılış töreninde Karadeniz gazı ile ilgili pazartesi günü yeni müjdeleri paylaşacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları heyecan yarattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 26 Aralık Pazartesi günü yapacağı açıklama öncesi, “Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi ne açıklayacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjde ne?” soruları gündem oldu.

Erzurum'da toplu açılış töreninde Karadeniz'de bulunan doğal gazın Türkiye'deki tüketim sistemine bağlanması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazı ile ilgili müjdeleri pazartesi günü paylaşacağını duyurdu. Erdoğan’ın açıklayacağı müjdenin heyecanı şimdiden tüm Türkiye’yi sardı. Peki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı müjde ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi ne açıklayacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PAZARTESİ AÇIKLAYACAĞI MÜJDE NE?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Erzurum'da toplu açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her kulaklarına üfleneni proje sanıyorlar. Bizse 20 yıldır her söz verdiği projeyi inşa etmiş bir kadroyuz. Geçtiğimiz 20 yılda asırlık demokrasi ve kalkınma adımlarına imza attık.” ifadelerini kullandı.

Erzurum'un kışı ve soğuğunun meşhur olduğunu ancak Türkiye’nin dört bir yanında doğal gaz hatlarının olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'de keşfedilen gazın milli sisteme bağlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, “Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız.” dedi.

Karadeniz gazını kullanıma sunduktan sonra da yeni müjdelerin olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Erzincan-Erzurum-Kars hızlı tren hattımızın etüt çalışmalarını önümüzdeki yıl bitirip ihale aşamasına geçeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı