Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje desen zaten sıfır, icraat desen yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje desen zaten sıfır, icraat desen yok

Paylaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Proje desen zaten sıfır, icraat desen yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan muhalefeti eleştirerek, “Ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten kaçınmıyorlar” dedi. Erdoğan, “Proje zaten sıfır, icraat desen yok. DEM ile karanlık ittifaklar kuruyorlar. Bundan öyle utanıyorlar ki saklamak için kırk takla atıyorlar” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Bursa ve Kocaeli’de düzenlenen mitinglerde seçmenlere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti eleştirerek “Ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döşemekten kaçınmıyorlar. Bu uğurda PKK’ya, FETÖ’ye, emperyalistlere göz kırpıyorlar” dedi. Erdoğan şöyle devam etti: “Proje zaten sıfır, icraat desen yok. Her türlü entrika kol geziyor. Çeşitli şehirlerde DEM ile neyin karşılığı karanlık ittifaklar kuruyorlar? Bundan öyle utanıyorlar ki saklamak için kırk takla atıyorlar.”

Haberin Devamı

‘HAZIRLIKLARI TAMAM’

CHP’nin ihtiraslarının DEM Parti’yi hallaç pamuğuna çevirdiğini söyleyen Erdoğan, “Bize karşı ortalığı ayağa kaldıranlar CHP küstahlığı karşısında uslu kediye döndü” dedi. Erdoğan “CHP’deki kirlenmişlik hali utanç verici. Çantalar dolusu avroları, dolarları saymaya bile yetişemiyorlar. Görüntüleri kimse izah edemiyor. Paraların kime ait olduğunu izah edemiyorlar” diye konuştu. Ekonomik sorunlara değinen Erdoğan, “Temmuz ayında emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız. Düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı” ifadelerini kullandı.

‘EYT HASARA YOL AÇTI’

Ekonomi politikalarını kararlılıkla uygulayıp fiyat istikrarını sağlamaları gerektiğini söyleyen Erdoğan, “Yılın ikinci yarısında enflasyon inişe geçecek. Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi hak ettikleri refah seviyesine biraz daha yaklaştıracağız” diye konuştu. Erdoğan, “Emeklilikteki yaş uygulaması gibi içimize sinmeyen hususları, milletimizden gelen talepleri hayata geçirmekten kaçınmadık. Sosyal güvenlik sistemimize yol açtığı hasarın tamiri epeyce vakit alacak. Sıkıntılarından dolayı sitemini dile getiren vatandaşımız sonuna kadar haklı” dedi. DHA

Haberin Devamı