Gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan harekat emrini böyle verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan harekat emrini böyle verdi

Paylaş
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan harekat emrini böyle verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe Kılıç Harekat emrini Endonezya dönüşü Bakan Akar'a bildirdi. Erdoğan'ın incelediği operasyon detaylarına onay vererek Bakan Akar'ı talimatlandırdığı anlar kameralara yansıdı.

Suriye ve Kuzey Irak'a 'Pençe Kılıç' hava harekatı başlatıldı. Pençe Kılıç Harekatı'nın başlatıldığı ana dair görüntüler paylaşıldı.

Haberin Devamı
Erdoğan, harekat emrini böyle verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pençe Kılıç Harekat emrini Endonezya dönüşü Bakan Akar'a bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın incelediği operasyon detaylarına onay vererek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı talimatlandırdığı anlar kameralara böyle yansıdı.

TERÖR ÖRGÜTÜNE AĞIR DARBE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teröristlerin gerçekleştirdiği Taksim saldırısının ardından bunun karşılıksız kalmayacağını ve mutlaka ağır bir bedel ödetileceğini belirtmişti.

Bunun ardından başlatılan operasyon kapsamında hava ve karadan gerçekleşen saldırılarla terör odakları yerle bir edildi.

Milli Savunma Bakanlığı sitesinden bir savaş uçağı görseliyle yapılan bilgilendirmede, "Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor. Terör yuvaları tam isabet vuruşlarla yerle bir ediliyor!” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı