Gündem Emniyet Teşkilatı yabancı dil sorununu çözdü

Emniyet Teşkilatı yabancı dil sorununu çözdü

Paylaş
Emniyet Teşkilatı yabancı dil sorununu çözdü

Emniyet Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticileri yabancı dil öğrendi

YDS Academy Dil Okulları ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan eğitim mutabakatı dahilinde, Emniyet Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticilerine ve personeline yönelik Ankara YDS Academy’de verilen yabancı dil eğitiminin birinci basamağı, gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi.

Verilen eğitim sonunda toplam 336 emniyet mensubu sertifikaya hak kazanarak mezun oldu. İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca, Arapça, Rusça dillerinde ve KPDS’ye yönelik eğitim alan emniyet mensupları adına Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Pek konuşmasında memnuniyetlerini dile getirerek, Türk Emniyet Teşkilatı’nın uluslararası saygınlığı olduğunu, bu nedenle çeşitli ülkelerin emniyet görevlilerinin ülkemize gelerek eğitim aldıklarını ve iletişimin yolunun yabancı dil bilmekten geçtiğini sözlerine ekledi. Ahmet Pek, “Suçlar artık çok uluslu ve örgütlü. Bunları yabancı dil bilen personel ile daha kolay aydınlatıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından, eğitimi gerçekleştiren YDS Academy Dil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yılmaz’a ve YDS Academy Ankara Şubesi yöneticilerine teşekkür belgesi sunuldu.