Gündem 'Engin bana vitamin al'

'Engin bana vitamin al'

Paylaş
'Engin bana vitamin al'

Dilan Polat, sosyal medyada servetini gözler önüne seren görüntüleri paylaşırken "Engin bana Ferrari al, Engin bana cip al" diye seslenir, eşi Engin Polat da istediğini anında yerine getirirdi. El konulan o otomobiller dün Emniyet'in bahçesinde sergilendi. Dilan Polat ise gözaltında polise "Burası cildime iyi gelmiyor, bana vitamin bulun" dedi ama reddedildi.

Kara para aklama, suç işleme amaçlı örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet suçlarından gözaltına alınan Dilan-Engin Polat'la ilgili soruşturma kapsamında çiftin tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Bu kapsamda çiftin İstanbul Çekmeköy'deki evlerinin garajındaki 5 lüks araç ile Ataşehir'deki işyerlerinin önündeki 9 araç dün polise ait çekicilerle Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Araçlar, Emniyet'in bahçesinde sergilendi.

Haberin Devamı

ANNEANNEYE 4 ŞiRKET

Operasyonda gözaltına alınan 17 kişiye dün bir kişi daha eklendi. Çiftin avukatı Haydar Enes Çetinkaya gözaltına alındı. Haklarında yakalama kararı çıkarılan 11 kişi de aranıyor. Engin Polat'ın üzerine 4 şirket kurduğu 76 yaşındaki anneannesi Zehra Yılmaz da gözaltına alınmıştı. Yılmaz'ın sağlık sorunları nedeniyle Emniyet'te ifadesi alındıktan sonra savcılık kararıyla serbest bırakıldığı öğrenildi. Diğer zanlıların ise sorgusu sürüyor.

iLAÇLARIMI iSTiYORUM

Haklarında 4 gün gözaltı süresi verilen Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tüm zanlıların ardından en son ifadeye alınacağı öğrenildi. Bu arada Dilan Polat, önceki akşam Emniyet'te polislere "Kullanmam gereken ilaçlar var" dedi. Polislerin de hangi ilaçlara ihtiyacı olduğunu sorması üzerine, "Burası cildime iyi gelmiyor, vitaminlerimi almam lazım" cevabını verdi. Bir zamanlar eşine her istediğini aldıran Dilan Polat'ın vitamin talebi reddedildi.

Haberin Devamı