Gündem Fenomen Ece Ronay'a şafak operasyonu

Fenomen Ece Ronay'a şafak operasyonu

Paylaş
Fenomen Ece Ronay'a şafak operasyonu

Sosyal medya fenomenlerine yönelik operasyonlar başka bir boyut kazandı. Dün sabaha karşı ilk kez özel harekat polislerinin de katıldığı eş zamanlı operasyonda eski eşinin işyerini kurşunlattırdığı iddia edilen Ece Ronay ile suça katıldığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Ece Ronay, çocuğunun babası Mehmet Bilir ile 10 ay evli kaldıktan sonra boşandı. Daha sonra çift birbirlerini sürekli suçladı. Kasım ayı içinde önce Mehmet Bilir’in Pendik’te sahibi olduğu güzellik salonu kurşunlandı. Ardından Ece Ronay, eski eşinin el konulmasın diye iki otomobilini Gebze’de bir galeride tuttuğunu söyledi. Ertesi gün bu galeri de kurşunlandı.

Haberin Devamı

Özel harekat polisleri evlere böyle girdi.

SALONLARI KURŞUNLANDI

Bu olayın ardından Ece Ronay’ın sahibi olduğu, Gebze ve Bağdat Caddesi’ndeki iki güzellik salonu birer gün arayla kurşun yağmuruna tutuldu. Bu olayları soruşturan polis dün operasyonun düğmesine bastı. Sabaha karşı özel harekat polisleri Ece Ronay’ın evine ve eş zamanlı olarak 5 şüphelinin adreslerine baskın yaptı. Toplam 6 kişi gözaltına alındı.

Ele geçirilen otomatik silah.

OTOMOTİK SİLAH VE TABANCA

Baskın yapılan adreslerde otomatik silah, tabanca, uyuşturucu tartmakta kullanılan hassas terazi ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Bu kişiler ’suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’, ’tehdit’, ’kasten yaralama’ gibi suçlardan gözaltına alındı. Ronay’ın eski eşine ait işyerlerine saldırıyı azmettirmekle suçlandığı öğrenildi. (Derya EVREN KORKMAZ/DHA)

Haberin Devamı

Ece Ronay elleri kelepçeli olarak hastaneye götürüldü.

SEVGİLİSİNE YAPTIRMIŞ

Gebze’de kurşunlanan galerinin sahibi Mehmet Aka, Ece Ronay’ın Ankara’da yakalanan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik ile sevgili olduğunu iddia etti ve “Ronay, Sertçelik’e söyledi. O da işi Yunanistan’da kaçak olan Kaan Akkuş’a havale etti. Akkuş’un adamları saldırıyı düzenledi” dedi. Sertçelik, iki hafta önce Ankara’da restoranda yanındaki kadına yan baktıkları iddiasıyla çıkan tartışmada ayağından vuruldu. O kadının Ece Ronay olduğu ileri sürülüyor.

Haberin Devamı