Gündem Galatasaray taraftarına Almanya'da polisten köpek saldırı

Galatasaray taraftarına Almanya'da polisten köpek saldırı

Paylaş
Galatasaray taraftarına Almanya'da polisten köpek saldırı

Almanya’nın Gelsenkirchen kentindeki kutlamalar esnasında polisin köpekli saldırısına uğrayan Tufan Çolak, açıklamalarda bulundu. 27 yaşındaki sarı kırmızılı taraftar, polis uyarıda bulunduktan hemen sonra köpekle saldırdığını ve o köpeğin kendisini karnından ısırdığını söyledi

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Galatasaray’ın Göztepe’yi 1-0 yenerek şampiyon olmasını Almanya’daki sarı kırmızılı taraftarlar da coşkulu bir şekilde kutladı.

Haberin Devamı

TARAFTARLARIN ARASINA KÖPEKLERLE GİRDİLER

Almanya’da yaşayan sarı kırmızılı taraftarlar gelen şampiyonlukla sokaklara çıkıp sevinç gösterilerinde bulunurken polis, taraftarları engellemek istedi. Almanya’nın Gelsenkirchen kentindeki kutlamalar esnasında sarı kırmızı formaları ile sokakta kutlama yapan taraftarları dağıtmak isteyen polisler, taraftarların arasına köpekle girdi.

ÜZERİNE ATAYIP, KARNINDAN ISIRDI

Zaman zaman caddeden yoğun şekilde geçiş yapan sarı kırmızılı taraftarlara engel olmak isteyen Alman polislerin tuttuğu köpek, 27 yaşındaki Tufan Çolak’a saldırdı. Çolak’ın üzerine atlayan polis köpeği, genç taraftarı karnından ısırdı.

Yaşanan olay esnasında sarı kırmızılı taraftarlar polislere tepki gösterdi. Polisin köpekli müdahalesi ise çevrede bulunan taraftarlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Haberin Devamı

"BİR ANDA ŞOK OLDUM"

Alman polisinin saldırısı sonrası hastanede tedavi altına alınan Tufan Çolak, Doğan Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Arkadaşları ile Galatasaray’ın şampiyonluğunu kutlamak için her zaman gittikleri bölgeye gittiklerini kaydeden Çolak, "Sakince ki dedi.