Gündem 'Gece gündüz çalışacağız'

'Gece gündüz çalışacağız'

Paylaş
'Gece gündüz çalışacağız'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ezici bir oranla kazanma hedefiyle yerel seçimlere gece gündüz çalışarak hazırlanacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Yerel seçim çalışmalarıyla ilgili partililere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi. Erdoğan, “Milletimizi bu cendereden Mart ayının sonunda kurtaracağız. Allah’ın izniyle yüksek oy oranları ile tekrar kazanacağız” dedi.

Haberin Devamı

DOĞRU ADAYLA SEÇİME

‘Yeniden İstanbul’un mücadelenin parolalarından biri olacağını söyleyen Tayyip Erdoğan, “Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. İttifakımızı daha da güçlendireceğiz. Cumhur İttifakı doğru adaylarla seçime girecek. İstanbul CHP zihniyeti elinde eski günlerini arıyor” dedi.

HEPSİNİ KAZANMA HEDEFİ

Hedeflerinin tüm belediyeleri kazanmak olduğunu söyleyen Tayyip Erdoğan, “Amacımız 30 büyük şehir 51’i il tüm ilçelerde tüm belediyelerin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. Vatandaşımız neredeyse orada olmak boynumuzun borcu. Hükümette sağladığımız istikrarı şehirlerimize de kazandırmak istediğimizi anlatacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

ERDOĞAN DUBAİ’YE GİTTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Dubai’de düzenlenecek Dünya İklim Eylemi Zirvesi’ne katılmak üzere Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti.