Gündem 'Hizmette üstümüze kimseyi tanımayız'

'Hizmette üstümüze kimseyi tanımayız'

Paylaş
'Hizmette üstümüze kimseyi tanımayız'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bursa’da AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuştu. Erdoğan, “Konu eser ve hizmet olduğunda üstümüze kimseyi tanımayız” dedi. CHP’yi eleştiren Erdoğan, “Gözü düne kadar ittifak olduğu partileri bile görmüyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün TOFAŞ Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Bursa’yı hak ettiği eser ve hizmetlere kavuşturmak için 21 yıldır çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, “Elbette hâlâ eksiklerimiz var. Biz bugüne kadar şehrimize kazandırdığımız eser ve hizmetlerimizi asıl bundan sonra yapacaklarımızın bir girizgahı olarak kabul ediyoruz” dedi. Erdoğan, “Hiçbir projesi olmayanların sırf AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na kaybettirmek için gösterdikleri çabayı üzüntüyle izliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘ÇİĞNEYİP GEÇİYOR’

Rakipleri ile eser, hizmet ve icraat konusunda yarışmak istediklerini belirten Erdoğan, “Konu eser ve hizmet olduğunda üstümüze kimseyi tanımayız” dedi. Erdoğan şöyle devam etti: “Her kim bu hususta bizden daha iyisini yapabileceğini iddia ediyorsa buyursun çıksın ortaya. Ama şehri için hiçbir hayali olmayanların sırf komşunun iki gözü çıksın mantığıyla yaptıkları cinlikleri de asla tasvip etmiyoruz.” Ana muhalefeti eleştiren Erdoğan, “CHP’de herkes bir köşe kapma peşinde. CHP’nin gözü düne kadar ittifak olduğu partileri bile görmüyor. Çiğneyip geçiyor” dedi.

‘ARAMIZDA YAŞAMAYA DEVAM EDECEK'

Yazar Alev Alatlı bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında “Alev Alatlı hocamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin son dönemde yetiştirdiği en önemli münevverlerinden olan Alev Alatlı, eserleri ve fikirleriyle aramızda yaşamaya devam edecektir” dedi.

Haberin Devamı

BURSA’NIN İLÇE ADAYLARI

BÜYÜKORHAN: Kamil Turhan
GEMLİK: Refik Yılmaz
GÜRSU: Mustafa Işık
HARMANCIK: Yılmaz Ataş
İNEGÖL: Alper Taban
İZNİK: Kağan Mehmet Usta
KARACABEY: Ali Özkan
KELES: Ali Doğru
KESTEL: Ferhat Erol
MUDANYA: Gökhan Dinçer
MUSTAFAKEMALPAŞA: Ahmet Beygirci
NİLÜFER: Celil Çolak
ORHANELİ: Ali Osman Tayır
ORHANGAZİ: Bekir Aydın
OSMANGAZİ: Mustafa Dündar
YENİŞEHİR: Davut Aydın (MHP)
YILDIRIM: Oktay Yılmaz