Gündem Huzur değil vahşet evi

Huzur değil vahşet evi

Paylaş
Huzur değil vahşet evi

Antalya'da bir huzurevi benzerine korku filmlerinde rastlanan vahşete sahne oldu. Uyumsuz davranışları nedeniyle huzurevinden gönderilmesine karar verilen 65 yaşındaki adam husumet beslediği üç kişiye uykularında meyve bıçağı ile saldırdı. 2'si öldü, biri ağır yaralandı.

Döşemealtı ilçesinde bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Halil Akyüz Huzurevi'nde 4.5 yıldır kalan İzzettin Süğüt (65), diğer sakinlerle sürekli tartışıyor, rahatsızlık veriyordu. Yönetim bu sebeple İzzettin Süğüt'ün huzurevinden çıkarılması kararı aldı. Kendisine ayrılması için süre verildi. Bu süre de dün doluyordu. İzzettin Süğüt, huzurevinden ayrılmadan önceki gece 01.30 sıralarında katliam yaptı.

Haberin Devamı

YÜRÜRKEN YAKALANDI

Süğüt, daha önce aralarında husumet bulunan Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'in (74) odalarına sırayla girdi. Uykuda olan kurbanlarına elindeki meyve bıçağını defalarca sapladı. Daha sonra yangın merdiveninden kaçtı. İhbar üzerine huzurevine gelen ekipler Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır'ın öldüğünü tespit etti. Ağır yaralı Ahmet Özdemirel hastaneye kaldırıldı. Katil, yolda yürürken yakalandı.

DEFALARCA BIÇAKLAMIŞ

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, Selçuk Goncegül'de 30, Ali Serdar Batır'ın göğüs bölgesinde 3 bıçak yarası tespit edildi. Yaralı Ahmet Özdemirel'in de 20-25 arası bıçak darbesi aldığı belirlendi. İzzettin Süğüt polisteki ilk ifadesinde, "Beni sürekli şikayet ediyorlardı. Dedikodumu yapıyorlardı" dedi. Katilin huzurevinde yaşayan başka kişilerle de kavgalı olduğu öğrenildi. Veli KÖKEN-Alparslan ÇINAR-Adem AKALAN/DHA

Haberin Devamı