Gündem İstanbul'da trafikte maganda dehşeti! Tekme ve yumrukla saldırdı

İstanbul'da trafikte maganda dehşeti! Tekme ve yumrukla saldırdı

Paylaş
İstanbul'da trafikte maganda dehşeti! Tekme ve yumrukla saldırdı

Başakşehir'de bir kişi, yol verme tartışması yaşadığı doktorun aracına trafiğin ortasında saldırdı. Aracından inerek küfürler savuran maganda, ardından araca tekme ve yumruklar savurdu. Yaşananları kaydeden doktor, emniyete giderek şikayetçi oldu.

Olay geçtiğimiz günlerde Başakşehir-İkitelli yolu güzergahında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sürücü seyir halinde ilerlerken yol verme tartışması yaşadı.

Haberin Devamı

TEKME VE YUMRUKLA SALDIRDI

Tartışmanın devam etmesinin ardından bir kişi aracından inerek küfür ve tehdit savurmaya başladı. Sinirine hakim olamayan trafik magandası, işyeri hekimi Halit Allahverdi'nin olduğu araca tekme ve yumruklar atarak saldırmaya başladı.

DİĞER SÜRÜCÜLER ENGELLEDİ

Olayı gören ve trafikte bulunan diğer sürücülerin araya girmesiyle saldırgan aracına binerek uzaklaşırken, yaşananlar saldırıya uğrayan sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayın ardından doktor Halit Allahverdi emniyete giderek şikayetçi oldu.

İstanbul'da doktorun dehşeti yaşadığı trafik kavgası kamerada Başakşehir'de bir şahıs, yol verme tartışması yaşadığı doktorun aracına trafiğin ortasında saldırdı. Aracından inerek küfürler savuran şahıs, ardından araca tekme ve yumruklar savurdu. Yaşananları kaydeden doktor, emniyete giderek şikayetçi oldu.