Gündem Korkunç dadı: Diri diri gömmüş! Cinsiyet değiştirmiş, şimdi de çocuk bakıcılığı yapıyor

Korkunç dadı: Diri diri gömmüş! Cinsiyet değiştirmiş, şimdi de çocuk bakıcılığı yapıyor

Paylaş
Korkunç dadı: Diri diri gömmüş! Cinsiyet değiştirmiş, şimdi de çocuk bakıcılığı yapıyor

Bir gündüz kuşağı programında eşini aldatan adamın sevgilisi olarak boy gösteren 'Dadı Meryem'in 13 yıl önce 8 yaşındaki bir çocuğu diri diri gömerek öldürdüğü ortaya çıktı. Cinayeti işlediğinde 17 yaşında Serkan adlı bir erkek olan Meryem'in hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği anlaşıldı.

15 Şubat 2011'de Türkiye, Edirne'de işlenen vahşi bir cinayetle sarsıldı. Havsa ilçesinin Şerbettar köyünde çiftçilik yapan Emine-İlkay Karakoç çiftinin 3 çocukların en büyüğü olan 8 yaşındaki Hasret Karakoç, okula gitmek için evden çıktı ve ortadan kayboldu. Aile tüm aramalara rağmen çocuğu bulamayınca jandarma ekipleri uzman köpeklerle arama yaptı. Çocuğun botu, harabe halindeki bir evde görüldü.

Haberin Devamı

DiRi DiRi EViN iÇiNE GÖMMÜŞ

Ardından da küçük kızın cesedi, evin içinde toprağa gömülmüş halde bulundu. Evin sahibi olan Sabahat Şen ile 17 yaşındaki oğlu Serkan Şen gözaltına alındı. Serkan Şen ifadesinde "Hasret kovaladığı kedinin arkasından eve girdi. Ben de peşinden gittim. Camın kenarındayken onu ittim ve yere düşüp başını çarptı. Öldüğünü sanıp gömdüm. Sanırım gömerken yaşıyordu" dedi. Serkan Şen tutuklandı, hapse atıldı.

ÇOCUK BAKICILIĞI YAPIYORMUŞ

ATV'deki 'Esra Erol'da' programına bir süre önce başvuran Mehmet Altun, kendisini terk eden 6 yıllık eşi Rabia Altun ile barışmak istediğini söyleyerek yardım istedi. Altun çifti programa çıktı. Rabia Altun eşinin kendisini 15 kez aldattığını belirtip "Son aldatması da çocuklarımızın bakıcısı Meryem ile oldu. Mesajlarını yakaladım" dedi. Bunun üzerine 'Dadı Meryem' de programa çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

SADECE 9 YIL HAPiS YATMIŞ

Dünkü yayında korkunç sır açığa çıktı. Esra Erol, 'Dadı Meryem'e, "Sen bir çocuğu öldürüp gömmüşsün ve hapis yatmışsın. Çocuklardan uzak durmalısın" dedi. Dadı Meryem de "Evet ama o zaman 16 yaşındaydım. Kaza sonucu meydana geldi. Ben o cinayetten 9 yıl hapis yattım" dedi. Meryem'in ya da o zamanki adıyla Serkan'ın öldürdüğü çocuk Hasret'ti. Meryem hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini ve adını değiştirmişti.