Gündem Mezarlıkta 'alacaklı' dehşeti

Mezarlıkta 'alacaklı' dehşeti

Paylaş
Mezarlıkta 'alacaklı' dehşeti

Aksaray’da Aladdin Yöndem, tüfekle yaşamına son veren borçlusu Abdullah Köse’nin mezarının bir kısmını açıp, ateşe verdi. Bu anları da sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayan Yöndem, mezarın başında gözaltına alındı.

Aksaray’da 15 Nisan’da Abdullah Köse (40), tüfekle yaşamına son verdi. Ticaret yapmak için Köse’ye 400 bin TL borç veren ve parasını alamayan Aladdin Yöndem, ödeme günü olan 20 Nisan’da Ervah Kabristanlığı’na gitti. Yöndem, Köse’nin mezarı başında küfürler yağdırdı. Daha sonra Köse’nin mezarının bir kısmını açan Yöndem, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, “Kaçmak öyle kolay değil, seni toprağın altında yakacağım” dedi. Tüm yaptıklarını görüntülü olarak yayınlayan Yöndem, mezarı ateşe verdi.

Haberin Devamı

SERBEST BIRAKILDI

Köse’ye küfür etmeye devam eden Yöndem “Benim paramı yiyip, gidemezsin. Çoluğumun çocuğumun rızkını sen ye diye vermedim. Bana ödemeyi yapmak yerine ölmeyi seçtin. Sana güvendiğim için imza almadım. Yakacağım seni. Cesedini toprağın altında koymam Apo” diye bağırdı. Canlı yayını gören Köse’nin yakınları, durumu hemen 112 Acil’e bildirdi. Kısa sürede Köse’nin mezarı başına giden polis, Yöndem’i gözaltına aldı. Mezardaki ateş de söndürüldü. Yöndem, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Mezarın yakılma anı.