Gündem Müge Anlı’da gizli tanık konuştu! 'Kanlı kıyafetlerle işe geldi'

Müge Anlı’da gizli tanık konuştu! 'Kanlı kıyafetlerle işe geldi'

Paylaş
Müge Anlı’da gizli tanık konuştu! 'Kanlı kıyafetlerle işe geldi'

Bursa’da 130 gündür haber alınamayan 31 yaşındaki Yusuf Kavuk olayıyla alakalı açıklamalarda bulunan gizli bir tanık, Harun Ateş’i hedef göstererek "Yusuf'un kaybolduğu gün işe kanlı kıyafetlerle geldi" dedi.

Bursa İnegöl’de, 4 Temmuz’da kaybolan bir çocuk babası, 31 yaşındaki aşçı Yusuf Kavuk’tan 130 gündür haber alınamıyor.

Haberin Devamı

Sevgilisi olduğu söylenen Derya A. (36) ile yüzleşmek üzere yaşadığı Nevşehir’den Bursa’ya giden Yusuf Kavuk, Bursa’ya vardıktan sonra sevgilisi Derya’nın kendisine Makedonya’ya tatillerinde, ‘Ağabeyim gibi gördüğüm yakınım’ diye tanıtıp erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen Harun Ateş’le görüştü. O görüşmeden sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Şüpheli Harun Ateş, olay günü görüştüğü Yusuf Kavuk’u en son İnegöl’deki Keresteciler Sanayi Sitesine bıraktığını ve genç aşçının kaybıyla ilgisi olmadığını söylese de araştırmacı gazeteci Müge Anlı, Harun Ateş’le ilgili çarpıcı iddialarda bulunan bir gizli tanığa ulaştı.

“YUSUF’UN KAYBOLDUĞU GÜN, KANLI KIYAFETLERLE GELDİ”

Hem röportaj yapıp hem de canlı yayına bağlanan gizli tanık, Harun Ateş’in Kurban Bayramı’ndan (28 HAZİRAN-1 TEMMUZ) bir süre sonra kanlı kıyafetlerle güzellik merkezine geldiğini, çalışanlarına “Babam kurban kestirdi, o yüzden üstüm başım kanlı” dediğini, o gün renginin sapsarı olduğunu, elinin ayağının titrediğini, asla iş yerine kanlı halde gelecek bir adam olmadığını, bu olaydan sonra Harun’un kapalı alanlarda kalamadığını, ofisinde duramadığını, elinin ayağının titrediğini, gözaltı morlukları olduğunu, uyumadığını, güvenlik kameralarının çalıştığını, izlenirse bu görüntülere ulaşılabileceğini anlattı.

Haberin Devamı

Yusuf Kavuk’un kaybından hemen sonra kanlı kıyafetlerle iş yerine gelmesi herkesi şoke eden Harun Ateş, sessizliğini korudu ve cevap hakkını kullanmayarak dikkatleri üzerine çekti.

Kardeşlerinden aylardır haber alamayan acılı kardeşler ise gizli tanığın iddiaları sonrası gözyaşlarını tutamadılar. Yetkililere seslenen kardeşler, “Artık ne bekliyorsunuz. Kardeşimizin cenazesini bulamayacağız” dediler.