Gündem Mühendisin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı!

Mühendisin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı!

Paylaş
Mühendisin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı!

Şişli’de mesaj attığı 2 arkadaşı tarafından evinde cesedi bulunan 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin’in, ölümündeki sır perdesi aralandı.

Olay, 15 Ocak saat 22.30 sıralarında Şişli Teşvikiye Mahallesi Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak’ta meydana gelmişti. 3 katlı binanın 2’nci katında yalnız yaşadığı öğrenilen 49 yaşındaki Mühendis Fatih Aksin, dışarıda kafasına darbe alarak kanlar içerisinde eve gelmişti. Aksin, iki arkadaşına mesaj atarak yardım istemişti.

Haberin Devamı

Evine gelen arkadaşları, Aksin’in kafasında darbe ve kanlar olduğunu görmüştü. Aksin’in, saatler sonra hareketsiz kaldığını fark eden arkadaşları, olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirmişti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan incelemelerde Fatih Aksin’in hayatını kaybettiğini belirlemişti. Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hayatını kaybeden Aksin’in şüpheli ölümü için çalışma başlatmıştı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNDEN AKSİN'İN ÖLÜMÜ AYDINLATILDI

Yapılan çalışmalarda, Fatih Aksin’in yaşadığı binanın güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Görüntülerde, Aksin’in öldüğü gün saat 14.00 sıralarında binadan çıkarak sol tarafa gittiği daha sonra ise saat 15.00 sıralarında sağ taraftan kafasının arka kısmını tutarak binaya giriş yaptığı görüldü. Şüpheli ölümün aydınlatılması için detaylı güvenlik kamerası ve saha çalışmasına devam eden ekipler, Vali Konağı Caddesi’nde çiçekçilik yapan A.Y. isimli şahısla konuştu. Hayatını kaybeden Fatih Aksin’in sert şekilde yere düşerek kafasını çarptığını gören A.Y., bunun üzerine kendisinin yardım ederek şahsı kaldırdığını ve su verdiğini belirtti. A.Y., Fatih Aksin’e ambulans çağırmayı teklif ettiğini fakat kabul etmeyerek gittiğini söyledi.

Haberin Devamı

MAĞAZA GİRİŞ BASAMAĞININ KÖŞESİNE KAFASINI ÇARPTI

Çiçekçi A.Y.’nin ifadesinin ardından çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye devam eden ekipler, bir mağazanın giriş kapısı kamerasının olayı kaydettiğini tespit etti. Görüntülerde, evinde hayatını kaybeden Aksin’in kimsenin müdahalesi olamadan hakimiyetini kaybederek sırtüstü düştüğü belirlendi. Öte yandan mağaza giriş basamağının köşesine başının arka kısmını çarparak yaralandığı ve sonrasında çevredekilerin yardım talebini reddederek evine döndüğü belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı çevre araştırması ve kamera izlemeleri sonucu şüpheli ölüm açıklığa kavuşturuldu.