Gündem Ölüm geçidi

Ölüm geçidi

Paylaş
Ölüm geçidi

Ankara Polatlı'da üst geçit yerine karayolundan karşıya geçmeye çalışan anneanne, kızı ve torunu bir aracın çarpması sonucu ölmüştü. Bu kazaya, ailenin dikkatsizliğinin değil, üst geçitle ilgili bir ihmalin sebep olduğu ortaya çıktı.

Polatlı'nın Temelli mevkisinde Fatma Nur Öcal (21), bebek arabasındaki kızı Öykü Koç (3), oğlu Emre Koç (6) ve annesi Şermin Öcal (48) ile üst geçitin altından yolun karşısına geçmek istedi. Aileye, Kubilay K. yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada, Fatma Nur Öcal, kızı Öykü Koç ve annesi Şermin Öcal, hayatını kaybetti. Yaralanan Emre Koç’un tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Haberin Devamı

ASANSÖR ÜÇ YILDIR KONULMADI

Birçok kişi aileyi dikkatsiz davranmakla suçladı. Oysa aile, üst geçidi kullanmak istemişti. Şermin Öcal merdiven çıkamıyordu. Fatma Nur Öcal da elindeki bebek arabası ve iki küçük çocuğuyla merdivenleri çıkamadı. Üç yıl önce yapılan üst geçide asansör boşluğu konulmuştu. Ancak üç yıldır yerine yerleştirilmeyen asansör yerine konulsaydı, aile üst geçidi kullanabilecekti.

BABALARI DA KAZADA ÖLMÜŞ

Fatma Nur Öcal’ın eşi, çocuklarının babası Ekrem Koç’un da üç yıl önce Haymana’da trafik kazasında öldüğü belirlendi. Ekrem Koç, kendi kullandığı otomobil ile TIR’ın altına girerek hayatını kaybetmişti. Fatma Nur Öcal ve Şermin Öcal, Polatlı’ya bağlı Çokören köyünde toprağa verildi. 3 yaşındaki Öykü Koç ise aynı kaderi paylaştığı babasının Haymana’daki mezarının yanına defnedildi.

Haberin Devamı