Gündem Otomobilin içinde silahla oynarken arkadaşını sırtından vurdu

Otomobilin içinde silahla oynarken arkadaşını sırtından vurdu

Paylaş
Otomobilin içinde silahla oynarken arkadaşını sırtından vurdu

Küçükçekmece'de ramazan davulcusu olan M.U., sahur vakti arkadaşlarıyla bir otomobilde silahla oynarken vuruldu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, 1 kişi ise aranıyor.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Helvacı Sokak'ta saat 05.00'de meydana gelen olayda, davulcu M.U.(27) ve arkadaşları M.U., U.U. ve M.İ. ile birlikte aynı araçta ilerliyordu.

Haberin Devamı

Bu sırada arka koltukta bulunan M.İ., ruhsatsız silahıyla oynamaya başladı. Silah ateş alınca aracın ön tarafında oturan davulcu M.U. sırtından vuruldu.

Küçükçekmece'de otomobilin içinde silahla oynarken arkadaşını sırtından vurdu Küçükçekmece'de ramazan davulcusu olan M.U., sahur vakti arkadaşlarıyla bir otomobilde silahla oynarken vuruldu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, 1 kişi ise aranıyor.

Olay gününe ilişkin ifade veren M.U. ve U.U., davulcu arkadaşlarının yanlışlıkla vurulduğunu belirtti. M.U. ve U.U. savcılıkça serbest bırakılırken M.İ.'yi yakalamak için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Polis ekiplerince otomobilde yapılan incelemelerde araç içerisinde ruhsatsız tabanca ve 4 adet kovan bulundu. Ayrıca mermilerin araç içerisine saplandığı tespit edildi. Olayda yaralanan M.U.'nun kaldırıldığı hastanede tedavisi devam ederken hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.