Gündem Rukiye böyle kurtuldu! POSTA gündeme getirdi, Selda Bağcan duyarsız kalmadı

Rukiye böyle kurtuldu! POSTA gündeme getirdi, Selda Bağcan duyarsız kalmadı

Paylaş
Rukiye böyle kurtuldu! POSTA gündeme getirdi, Selda Bağcan duyarsız kalmadı

Adana'da ağabeyinin evden kovduğu Berfedan Altın ile hamile eşi Rukiye Doğan sokakta kalıp derme çatma bir çadırda yaşamaya başlamıştı. Doğurmak üzere olan Rukiye'nin dramını POSTA manşete taşıdı, sanatçı Selda Bağcan duyarsız kalmadı. Rukiye artık Selda Bağcan'ın aldığı konteyner evde, bebeğiyle yaşıyor.

Adana Seyhan'da Berfedan Altın, geçen yıl eşi Rukiye Doğan ile birlikte ağabeyinin müstakil evine yerleşti. Bir süre sonra evdeki çiftler arasında geçimsizlik yaşanmaya başladı. Ağabey, Berfedan Altın ile o dönem 4 aylık hamile olan Rukiye Doğan'ı döverek evden kovdu. Çiftin maddi durumu bir ev kiralamaya yetmedi. Boş araziye derme-çatma kurdukları çadıra sığınıp önünde meyve-sebze satan çiftin dramı 18 Şubat'ta POSTA'da manşet oldu.

Haberin Devamı

ARTIK BiR EVLERi VAR

Haberi gören Selda Bağcan, magazin müdürümüz Suna Akyıldız ile irtibata geçip aileye bir konteyner ev almak istediğini iletti. Suna Akyıldız bağlantıları sağladı ve ev, geçen hafta teslim edildi. Konteyner, bir hayırseverin çiftliğinde bahçeye yerleştirildi. 20 gün önce bebeğini dünyaya getiren Rukiye, artık hayata umutla bakıyor. "Selda Bağcan'dan Allah razı olsun. Şimdi eşyalarımız eksik. Bebeğimiz için ihtiyaçlarımız var" dedi.

'ÇARŞI KADIN' DEVREDE

Rukiye'ye Suna Akyıldız'ın kurucusu olduğu yardım platformu 'Çarşı Kadın' kulak verdi. 'Çarşı Kadın' hayırseverlerin desteğiyle hem eşyaları karşılayacak hem de bebeğin giyim-bez gibi tüm ihtiyaçlarını temin edecek. Selda Bağcan ise "Haberi okuyunca çok üzüldüm. Sanatçılar dünyanın parasını kazanıyor. Bir konteyner yollamak o kadar büyük para değil. Önemli olan insanları mutlu etmek. Öteki tarafa hiçbir şey götürülmüyor" diye konuştu. Gülşah ÖZGEN-Yaşarcan SERİNTÜRK

Haberin Devamı