Gündem 'Sıkıntıları çözmek boynumuzun borcu'

'Sıkıntıları çözmek boynumuzun borcu'

Paylaş
'Sıkıntıları çözmek boynumuzun borcu'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Çalışanların ve emeklilerin sıkıntılarını çözmek boynumuzun borcu. Refah kaybını telafi edeceğiz” dedi. Erdoğan muhalefeti eleştirirken “Allah’tan korkuları var mı bilmeyiz ama kuldan utanmayandan uzak durmak lazım” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan dün Karabük ve Çankırı’da düzenlenen mitinglerde seçmenlere seslendi. Ekonomik sorunlara değinen Erdoğan, “Çalışanlarımızın, emeklilerimizin yaşadığı sıkıntılarının çözümü boynumuzun borcudur. Türkiye’yi 21 yılda nasıl büyüttüysek yine büyüteceğiz. Refah kaybını telafi edeceğiz” dedi. Erdoğan, “Sadece deprem bölgesine 1 trilyon liradan fazla kaynak aktardık. Çalışarak üstesinden gelemeyeceğimiz yoktur, yeter ki aramıza fitnecileri sokmayalım” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘PAZARLIK YAPIYORLAR’

Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart’ı milli irade bayramı olarak kutlayacaklarını söyleyen Erdoğan, “Her seçim aynı zamanda kimin kiminle yol yürüdüğünü, kimin nerede durduğunu gördüğümüz bir sınama” ifadelerini kullandı. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, “6’lı masa ne oldu? Dağıldılar gittiler. Parlamentoda bunlardan biri yok. Tüm suçu Bay Kemal’e yüklediler” dedi. Erdoğan, “Şimdi bizim Karadeniz’in çayını demliyorlar. Sorsan ittifak yapmadık diyorlar. CHP ve DEM birçok yerde ortak aday çıkarıp pazarlık yapıyor” diye konuştu.

‘HİÇBİR ŞEY OLMAZ’

Muhalefete eleştirilerini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi bir de valiz valiz para görüntüleri ortaya çıktı. Dolar mı dersin, avro mu dersin. İnsanımızı bu kadar utandırmaya kimsenin hakkı olmamalı. Allah’tan korkuları var mı bilmeyiz ama kuldan utanmayandan uzak durmak lazım” diye konuştu. Erdoğan şöyle devam etti: “Dün ekranlarda ‘Aramızda kalsın kazanıyoruz’ diyorlardı. Bugün de ‘aramızda kalsın kazanıyoruz’ diyorlar. Bu CHP ve DEM’den hiçbir şey olmaz. 31 Mart’ta milli iradenin gücünü bir kez daha gösteriyor muyuz?”

Haberin Devamı

‘BEDELİNİ MİSLİYLE ÖDETİYORUZ’

Terörle mücadeleye değinen Erdoğan, “Bölücü örgüt mensupları için artık hiçbir yer güvenli değil. Teröristleri tespit ediyor ve hiç ummadıkları anda etkisiz hale getiriyoruz. Devletimize kastetmenin bedelini misli ile ödetiyoruz” dedi. Erdoğan, “Donanmamızın amiral gemisi Anadolu’nun ardından daha büyük uçak gemisi için hazırlıklara başladık. Savunma sanayisinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşana kadar durmayacağız” diye konuştu.