Gündem Suç makinesi

Suç makinesi

Paylaş
Suç makinesi

İstanbul Bostancı sahil yolunda 18 Temmuz'da kullandığı otomobille bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarpıp öldüren ve 71 gün sonra teslim olan Temel Ünlü suç makinesi çıktı. 17 ayrı suç kaydı bulunan Ünlü, ifadesinde hiç ehliyet almadığını, olay anında da aracı 110 kilometre hızla kullandığını söyledi.

Bostancı sahil yolunda, 18 Temmuz Salı günü saat 05.30 sıralarında polis kontrolünden kaçan Temel Ünlü'nün kullan

Haberin Devamı
Bisikletli Doğanay Güzelgün’ün ölümüne neden olmuştu, ifadesi ortaya çıktı

dığı otomobilin çarpması sonucu bisiklet süren 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün hayatını kaybetti. Temel Ünlü, kaza yerindeki kargaşadan faydalanıp kaçtı. 71 günün ardından adliyeye gidip teslim olan Temel Ünlü tutuklanıp hapse atıldı. Zanlının "gasp, yaralama, uyuşturucu kullanma, tehdit" gibi suçlardan 17 ayrı kaydının olduğu ortaya çıktı.

ESRAR DA KULLANIRIM

Temel Ünlü ifadesinde, "Gece 24.00 sıralarında iki kadeh viski içmiştim. Kız arkadaşım Ceren'le 04.30 gibi çorbacıya giderken polis kontrolüne girdik. Polis başka yöne bakarken uzaklaştım. Benim hiç ehliyetim olmadı. Bostancı'da orta şeritten 110 kilometre hızla giderken bisikletliyi gördüm. Frene bastım ama araç kayıp bisikletliye çarptı. Aracın içinde bulunan esrar da bana ait değil. Aslında esrar kullanırım ama olay günü kullanmadım" dedi.

Haberin Devamı