Gündem Tavandan çıkıp ateş açtı! Maganda gelin cezadan kaçamadı

Tavandan çıkıp ateş açtı! Maganda gelin cezadan kaçamadı

Paylaş
Tavandan çıkıp ateş açtı! Maganda gelin cezadan kaçamadı

İstanbul Sarıyer’de düğün konvoyunda gelin, aracın açılır tavanından çıkarak silahla havaya ateş etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken maganda gelin yakalandı.

Dün saat 12.30 sıralarında Sarıyer Hacıosman Yolu’nda meydana gelen olayda, seyir halindeki düğün konvoyunda aracın açılır tavanından çıkan gelin kurusıkı olup olmadığı bilinmeyen bir tabanca ile havaya ateş etti.

Haberin Devamı

O anlar trafikteki vatandaşların tepkisini çekerken, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülenirken Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, maganda gelinin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

CEZADAN KAÇAMADILAR

Yapılan çalışmalarda ateş eden gelinin E.P., araç sürücüsünün ise M.A. olduğunu belirlendi. Ekiplerce işlem yapılmak üzere gözaltına alınan E.P. hakkında ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ maddesinden adli işlem başlatıldı.

Ekipler sürücü M.A.’ya ise ‘saygısızca araç kullanmak’ maddesinden 436, ‘araçlarını zorunlu bir neden olmadıkça, diğer araçların ilerleyişine engel olacak şekilde veya işaretle belirtilen hız sınırının çok altında sürmek’ maddesinden de 436 lira olmak üzere toplamda 872 lira idari para cezası uygulandı.

Haberin Devamı