Gündem Terör Türkiye'yi kana buladı: 10 şehit, 192 yaralı

Terör Türkiye'yi kana buladı: 10 şehit, 192 yaralı

Paylaş
Terör Türkiye'yi kana buladı: 10 şehit, 192 yaralı

Van, Elazığ, şimdi de Bitlis... Türkiye'nin yüreğine yine ateş düştü. Dün geceden bu yana PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırılarda 10 asker ve polis şehit oldu, 192 kişi de yaralandı

Türkiye son 15 saattir 3 bombalı saldırıyla sarsıldı. Dün gece PKK'lı teröristlerce Van'da düzenlenen kanlı saldırının ardından teröristler bugün de Elazığ'ı ve Bitlis'i hedef aldı.

Haberin Devamı

Dün gece Van'da yaşanan bombalı saldırının izleri gün ağarınca ortaya çıktı.

KARA HABERLE UYANDIK

Dün gece Van'da polis evi ile polis merkezinin bulunduğu bölgede patlama meydana gelmişti. Şiddetli patlamada 2 sivil hayatını kaybederken bir polis şehit olmuş, 20'si polis 73 kişi de yaralanmıştı. Daha Van'da yaşanan saldırının şoku atlatılamadan Türkiye yeni güne Elazığ'daki terör saldırısıyla uyandı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü patlamanın ardından bu hale geldi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasını hedef alan teröristlerin, bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği saldırıda 3 polis şehit oldu, 110 kişi de yaralandı.

ASKERİ ARACIN GEÇİŞİ SIRASINDA SALDIRDILAR

Öğle saatlerinde bir kara haber de Bitlis'ten geldi. Bitlis'in Hizan ilçesi kırsalında, askeri aracın geçisi sırasında yola döşenen EYP (el yapımı patlayıcı), PKK'lı teröristlerce infilak ettirildi .Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 asker ve1 köy korucusu şehit oldu, 7 asker ise yaralandı.

Haberin Devamı

PKK'lı teröristler, Bitlis'te askeri aracı geçisi sırasında yola döşedikleri el yapımı patlayıcıları infilak ettirdi.