Gündem Villadaki yangında korkunç şüphe

Villadaki yangında korkunç şüphe

Paylaş
Villadaki yangında korkunç şüphe

Bursa’da villada çıkan yangında Mustafa Şentürk’ün cesedi bulundu, Ali Vurgun ise ağır yaralandı. Mustafa Şentürk’ün öldürülüp, cesedinin ateşe verildiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı İnkaya Mahallesi’nde Ali Vurgun’un (49) yaşadığı 3 katlı villada yangın çıktı. Alevler içinde kalan Ali Vurgun, “Ölüyorum” diye bağırarak kendini dışarı attı. Mahallede bekçilik yapan Mehmet Aslan, Vurgun’un yanan elbiselerini çıkardı. Ağır yaralanan Vurgun tedaviye alınırken, itfaiye yangını söndürdü. Villada yapılan incelemede Mustafa Şentürk’ün (52) cesedi bulundu.

Haberin Devamı

ÜÇ AYDIR KAYIPMIŞ

Şentürk’ün öldürüldükten sonra cesedinin ateşe verildiği ihtimali üzerinde duruluyor. Villanın sahibi İsmail Akyıldız, “Bundan birkaç ay önce depremzede Vurgun çifti bize ulaştı. ‘Bize yardım eder misiniz?’ dedi. Villa eşyalıydı ve kimse yaşamıyordu. Biz de çifti buraya aldık. Daha sonra bu çift boşandı. Ali Vurgun da Mustafa Şentürk’ü misafir olarak villaya almış” dedi. Şentürk’e ailesinin 3 aydır ulaşamadığı ortaya çıktı.