Magazin Günel, Zarrab'ı tehdit etti mi?

Günel, Zarrab'ı tehdit etti mi?

Paylaş
Günel, Zarrab'ı tehdit etti mi?

Günel, Zarrab'ı tehdit etti mi?

Azeri kızı Günel, eski sevgilisi İranlı işadamı Reza Zarrab'ı ölümle tehdit ettiği iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade vermek için adliyeye geldi. Günel'in savcılıkta Reza Zarrab'ı ölümle tehdit etmediğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Azeri kızı Günel, annesi Zöhre Zeynelova ve avukatıyla birlikte öğleden sonra Sultanahmet'te bulunan İstanbul Adliyesi'ne geldi. Savcıya yarım saat ifade veren Günel, savcılıkta ölümle tehdit iddiasını reddetti. Günel'in, karakolda polise verdiği ifadeleri, savcılıkta da tekrar ettiği öğrenildi.

Günel, dün polis tarafından alınan ifadesinde Rıza Zarrab ile 8 yıl birlikteliklerinin olduğunu, 1.5 yıl önce de ayrıldıklarını söyledi. Günel, "Rıza Zarrab ile olan ilişkimi, başka bir kadınla ilişkisini öğrendikten sonra bitirdim. Ancak Zarrab peşimi bırakmadı. İkamet ettiğim evin kirası Zarrab tarafından ödeniyor. Kira kontratını kendi adına olduğu için ödemiş olabilir. Ayrılmamızdan sonra kirayı ödememesini söyledim. Ancak ödemeye devam etti. Çünkü benimle barışma ümidi vardı. Bu şahsın suçlamalarının tamamı asılsızdır" dedi.

Haberin Devamı

Günel, Rıza Zarrab'ın kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na da şikayette bulunduğunu ifade etti.

Azeri kızı Günel çıkışta basın mensuplarının, "Ölüm tehdidi iddiası için ne diyeceksiniz?" şeklindeki soruya cevap vermeden adliyeden yürüyerek ayrıldı.

İranlı işadamı Reza Zarrab'ı savcılığa sunduğu dilekçesinde, Günel ve yakınlarının kendisini tehdit ettiğini, Günel'in Arkon Residance'taki dairesinden tüm ikazlara rağmen çıkmadığı belirtilmişti. Dilekçenin sonuç bölümünde ise Günel ve yakınları hakkında kamu davası açılarak cezalandırılmaları istenmişti.