Spor Güneş fena yaktı

Güneş fena yaktı

Paylaş
Güneş fena yaktı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampının son gününde önce Alanzinho, sonra da Barış'a sert uyarılarda bulundu

Bordo-Mavililer yeni sezon öncesi Antalya Belek’teki 8 günlük kampı dün yapılan antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Şenol Güneş son çalışmada futbolcuları sert bir şekilde uyardı.

Haberin Devamı

Güneş, önce Alanzinho’ya, “Topla oynamayı bırak ve beni dinle” uyarısında bulundu. Daha sonra iki kez uyarmasına karşın istediğini yapamayan Barış’a ceza veren Güneş, bu futbolcunun çalışmayı bırakıp sahanın etrafında tur atmasını istedi. Barış ceza turlarını isteksiz atınca, Güneş, genç futbolcuyu “Düzgün koş” diyerek ikinci kez uyardı.

Diğer futbolcular antrenmanın ardından dinlenirken Barış ceza olarak 3 tur attı. Güneş daha sonra yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Bazı mevkilerde, özellikle de forvetteki sayısal eksikliğimizi giderecek hamlelerin arayışında olduk. Bu arayışımız halen de devam ediyor. Erken teslimiyet içerisine girecek bir kadro, kulübün büyüklüğüne uygun bir kadro değildir. Hedefimiz öncelikle kupada 3 maçımızı kazanarak gruptan çıkmak, ligde de her maçını kazanmak adına mücadele eden, keyifli futbol oynamaya çalışan bir takım görüntüsü vermek.”

Haberin Devamı