Spor Güneş kadrodan şikayetçi

Güneş kadrodan şikayetçi

Paylaş
Güneş kadrodan şikayetçi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hala çok eksikleri bulunduğunu belirterek, "Kadro derinliğimiz yok" diye konuştu

Liverpool'a 1-0'ın rövanşında kendi sahasında 2-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turunda veda eden Trabzonspor'da büyük bir üzüntü yaşıyor.

Karşılaşmanın 83. dakikasına kadar rakibiyle başa baş bir mücadele ortaya koyan ancak bu dakikadan sonra kalesinde gördüğü iki golle yıkılan Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, maç sonu oyuncularını tebrik etti.

"EKSİKLERİMİZİ KAPATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Güneş, ligde iki hafta geri kalmasına rağmen hala çok eksikleri bulunduğunu belirterek, "Yakaladığımız bu şansı değerlendirebilirdik olmadı. Oyuncularımız iyi niyetli oynadı.

Skor ise bizim için beklenmeyen bir şekilde oldu. Oyun olarak iyi şeyler yapıyoruz ama ne zaman ve nasıl hücum edeceğiz, bunları iyi hesaplamamız lazım.

Bizim çok eksiğimiz var ama bunları kapatmak için çalışıyoruz. Uluslararası arenada yarışmak için çok daha zamana ihtiyacımızın olması lazım. Oyunun son bölümlerinde oyundan düştük" dedi.

"KAZANMAK İÇİN RUHUMUZU ORTAYA KOYDUK"

Liverpool maçının yorgunluğundan çıkıp toparlanmaları gerektiğini de söyleyen Güneş, şöyle konuştu: "3 günde bir maç yapıp yoruluyoruz.

Müsabaka kaybettiğiniz zamandan ondan etkilenebiliyorsunuz. Şampiyonluk yarışı uzun bir maraton. Bu maratona dayanmanız gerekiyor. Eksiklerimizi giderip oyuna hakim olduğumuz dönemlerde goller atmamız gerekir." diye konuştu.

"TAKVİYE YAPABİLİRİZ"

Şampiyonluk yarışının içerisinde son ana kadar olmak istediklerini de vurgulayan Güneş, "Eksiklerimiz var ama mevcut şartlar içerisinde yarışacağız.

Kadro derinliği açısından zaafımız var. Bu yüzden yarışta zaman zaman sıkıntı yaşayabiliriz. Onların hepsi bizi etkileyecek. Kadronun zenginliği itibariyle tamamlama olabilir.

Bugün olmasa ilerleyen bölümde bir takviye daha yapabiliriz. Lig yarışında geniş bir kadroya ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

YUNUS EMRE SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı