Spor Güneş: Kupayı alıp, geleceğiz

Güneş: Kupayı alıp, geleceğiz

Paylaş
Güneş: Kupayı alıp, geleceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şanlıurfa'da yapılacak Ziraat Türkiye Kupası'nı alacaklarını söyledi

Şenol Güneş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sabah kahvaltısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, açıklamalarda bulundu.

Güneş, kupa finalinin Ankara’da veya her tarafta yapılabileceğini belirterek, "Kupa için karar verildiyse biz ona uyarız. Karar verilmediği, tartışıldığı zaman biz Atatürk Olimpiyat Stadı olabilir diye düşüncemizi söylemiştik.

Çünkü Fenerbahçe ve Trabzonspor seyircisinin sayısı fazla. Maçın ambiansının fazla olacağını düşünüyorduk" diye konuştu.

Maçın Şanlıurfa’da oynanacağı kararının verildiğini kaydeden Güneş, "Karar verilmişse biz saygı duyarız, gider oynarız. Şanlıurfa’ya seve seve gideriz, futbolcularla kupayı alıp geleceğiz, bizim düşüncemiz odur" ifadelerini kullandı. Bu

"ÖMER AYSAN, BİZİMLE OLMAYACAK"

Teknik direktör Güneş, Belçikalı teknik adam Broos döneminde Ankaraspor’dan alınan Ömer Aysan’ın artık kendileriyle birlikte olmayacağını, Tony Sylva ile de başka kulübe gidebileceği yönünde görüşme yaptıklarını bildirdi.

KİRALIK YABANCILARI DÜŞÜNMÜYOR

Güneş, başka takımlarda kiralık forma giyen Brüls, Faty Papy, Tjikuzu ve Isaac’ı gelecek sezon için takımda düşünmediğinin mesajını da verdi.

Kadroda şu anda 8 yabancı oyuncu bulunduğunu ifade eden Güneş, "Yattara sakat, Tony Sylva da kadro yok. Onun dışında bir yabancı alma hakkımız var. Onu da daha çok ön bölgeye düşünüyoruz.

Ama bu konuda isim olarak bir şey yok. Yabancılarla ilgili Isaac, Tjikuzu, Brüls, Faty Papy var. Brüls ve Papy’i izledim. Belki sezon başı tutarız sonra sonra gönderebiliriz. Bedava oyuncu veremeyiz.

2

Haberin Devamı