Spor 'Güneş sistemi' değişiyor

'Güneş sistemi' değişiyor

Paylaş
'Güneş sistemi' değişiyor

Ayrılan futbolcuların yerine yapılan takviyelerle yeni bir kadro kuran Trabzonspor direktörü Şenol Güneş, yeni oyun sistemini de şekillendirmeye başladı

Geçtiğimiz sezon Umut Bulut’un tek forvet olarak yer aldığı sisteme dayalı oyunu tercih eden Şenol Güneş’in özellikle hücum hattına yapılan takviyelerden sonra çift forvetli sisteme dönebileceği öğrenildi.

Orta sahadaki tüm yükü Colman ve Zokora’ya yüklemeyi planlayan Şenol Güneş’in savunmadaki sigortasının Giray olacağı, Burak Yılmaz’ın yine vazgeçilmezler arasında olacağı bildirildi.

Özellikle 6 yabancı sınırlaması nedeniyle, yabancı oyuncular arasında sıkı bir rekabetin yaşanacağı da belirtildi.

CELUSTKA’NIN TRANSFERİ AN MESELESİ

Bu arada savunmaya takviye arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Çek Cumhuriyeti’nin Slavia Prag takımında forma giyen 21 yaşındaki Ondrej Celustka’da yoğunlaştı.

ZOKORA VE BROZEK ANTRENMANA ÇIKTI

Genç futbolcunun transferinde çok önemli bir aşama kaydeden yönetimin Trabzon’a getirtmek için yabancı kontenjanının boşaltmayı beklediği öğrenildi. Celustka’nın transferinde son anda pürüzler çıkmasında durumunda ise savunma için 6 alternatif ismin daha belirlendiği vurgulandı.

JAJA RESMEN GİTTİ

Trabzonspor’un 5 milyon Euro bonservis bedeli karşısında Al Ahli kulübüne sattığı Jaja, yeni kulübüyle sözleşme imzaladı.

Böylelikle yabancı kontenjanında bir boşluk daha oluşturan Trabzonspor, Hırvat futbolcu Hrvoje Cale’ye gelecek teklifleri beklemeye çekildi.

Bu oyuncuya da resmi teklif gelmesi durumunda satılacağı, Hırvatistan’da geçirdiği trafik kazası sonucu tedavisi süren Drago Gabric’in ise sözleşmesinin dondurulacağı öğrenildi.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı