Spor Güneş tartışmalardan şikâyetçi

Güneş tartışmalardan şikâyetçi

Paylaş
Güneş tartışmalardan şikâyetçi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, kişisel tartışmaların içerisine çekilmeye çalışılmasının doğru olmadığını söyledi

Şenol Güneş, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, kendileriyle ilgili olmayan gündemlerle meşgul edilmeye çalışıldıklarını belirterek, duyarlı çevrelerin buna izin vermemesini istedi.

Trabzonspor’un gündeminde gerginlik havası oluşturulmaya çalışıldığına işaret eden Güneş, bu yansımanın doğru olmadığını savundu.

"SUNİ GÜNDEMLE MEŞGUL EDİLİYORUZ"

Bordo-mavili camianın suni gündemlerle meşgul edildiği dönemlerde başarısızlıkların yaşandığını kaydeden Güneş, şöyle devam etti: "Zaman zaman elde ettiğimiz olumsuz sonuçların ardından oluşturulmaya çalışılan kamuoyu rahatsızlıklara yol açmaktadır.

Saha sonuçlarını belli sebeplere bağlama alışkanlığımızdan bir an önce vazgeçmeliyiz. Gereksiz gerginlikler ve yapay gündemler camiamıza fayda getirmez.
Hafta sonu Beşiktaş ile son derece önemli bir müsabakaya çıkacağız. Amacımız kısır tartışmaların ortasında kalmadan bu maça en iyi şekilde hazırlanarak sahadan istediğimiz sonuçla ayrılmaktır."

"KÖTÜ SONUÇLARA EN ÇOK BİZ ÜZÜLÜYORUZ"

Alınan olumsuz sonuçlarda en çok oyuncuların üzüldüğüne de işaret eden Şenol Güneş, "Sezona başlarken hedeflerimize yönelik gösterdiğimiz kararlılıktan en küçük bir sapma dahi söz konusu değil. Alınan bir, iki olumsuz sonuçta ’her şey bitti’ anlayışına kapılmak son derece yanlış.

Bugün üzülme ve suçlama günü değil, tam tersine sahip çıkma, destek verme günüdür. Takım içerisinde hiçbir disiplinsizliğimiz, şımarıklığımız ve sorumsuzluğumuz yoktur" dedi.

TARAFTARDAN DESTEK İSTEDİ

Taraftarlara da çağrıda bulunan Güneş, "Onların bizi çok iyi anladığını ve desteklediğini biliyoruz. Beşiktaş maçında da takıma sonuna kadar sahip çıkıp desteklemelerini bekliyoruz.

Takımımız Pazar akşamı performansının yüzde yüzünü sahaya yansıtarak kazanmak adına bütün çabasını sergileyecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı