Spor Güneş'in Mierzejewski ısrarı

Güneş'in Mierzejewski ısrarı

Paylaş
Güneş'in Mierzejewski ısrarı

Trabzonspor Polonyalı Adrian Mierzejewski'nin transferinin gerçekleşmemesi halinde ibreyi, Sevillalı Romaric'e çevireceği öğrenildi

Teknik direktör Şenol Güneş, daha önce birçok kez izlenen ve son dönemlerde Polonya milli takımının da vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Adrian Mierjewski’nin transfer edilmesini istiyor.

Ancak futbolcunun formasını giydiği Polonia Warszawa kulübünün başkanının Adrian’ı satmaya yanaşmaması üzerine transfer girişimleri sürekli olarak olumsuz sonuçlanıyor.

Son olarak belirlenen fiyatı daha da artırarak Adrian için Polonia Warsawa kulübünün kapısını çalacak olan bordo mavililer, eğer bu girişimden de başarılı olamazsa rotayı Sevilla’da forma giyen Romaric’e çevirecek.

AYKUT AKGÜN HAMLESİ

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Karşıyaka’da forma giyen ve kendi alt yapısından yetişen Aykut Akgün’ü yeniden takıma kazandırmak için girişimlere başladı.

Şenol Güneş’in Aykut’un transferini çok istediği ve bu yüzden yönetim kurulunun da futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenildi. Bu arada yönetim kurulunun yabancı transferlerine son noktayı koyduktan sonra, yerli futbolcu transferlerine daha fazla ağırlık vermesi bekleniyor.

YURT DIŞI KAMPI İKİ AŞAMALI OLACAK

Trabzonspor’un 29 Haziran’da başlayacak olan yurt dışı kampı iki aşamalı olacak. İlk etap kampın 9 gün süreceği ve daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalarla geçeceği, ikinci etabın ise hazırlık maçlarıyla geçirilmesinin planlandığı öğrenildi.

Trabzonspor’un yapacağı hazırlık maçlarının tarihleri ve kimlerle oynanacağı ise daha sonra belli olacak.

GENÇLERBİRLİĞİ FERHAT’I İSTEDİ

Öte yandan Trabzonspor’da fazla forma şansı bulamayan Barış Ataş, Ferhat Öztorun ve Sezer Badur için de Süper Lig takımlarından çeşitli transfer teklifleri geldiği bildirildi.

Genç solbek Ferhat Öztorun’u Gençlerbirliği, Sezer Badur’u Orduspor, Barış Ataş’ı ise ligin yeni ekiplerinden Mersin İdmanyurdu istedi.

Ancak Trabzonspor yönetiminin, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu olmadan bu futbolcuların başka bir takıma transfer olmasına izin vermeyeceği açıklandı.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı