Spor Güneş'li fırtına

Güneş'li fırtına

Paylaş
Güneş'li fırtına

Trabzonspor, Şenol Güneş yönetimindeki ilk maçta coştu, Ankaragücü'nü gole boğdu. Bordo-Mavili ekibe 3 puan getiren sayıları 13'te Umut, 63'te Gabriç ve 87'de Colman attı. Karadeniz ekibi ikinci yarıda rakibi bunalttı. Baki Mercimek 68'de topu bir metreden dışarı attı

Süper Lig’de Trabzonspor, yeni teknik direktörü Şenol Güneş yönetiminde çıktığı ilk maçında Ankaragücü’nü devirdi, beyaz bir sayfa açtı: 3-0.

Haberin Devamı

Dakika 9: Aydın’ın soldan ortasında, ceza alanı içindeki Mehmet Çakır’ın şutunda, kaleci Onur, topu yatarak çelmeyi başardı.

Dakika 13: Serkan’ın sağdan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen Umut Bulut, kafa ile topu kaleci Senecky’in sağından filelere gönderdi: 1-0.

Dakika 26: Gabriç’in yerden ortasında, savunmada Broggi, Serkan Balcı’dan önce davranarak önemli bir tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 45: Serkan’ın sağ çaprazdan şutunda, kaleci Senecky’in yatarak uzaklaştırmak istediği top Alanzinho’nun önüne düştü. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinde şutunda meşin yuvarlak, Hürriyet’den döndü. İlk yarı Trabzonspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Dakika 63: Colman’ın soldan kullandığı köşe vuruşunda, savunmanın uzaklaştırmak istediği top ceza alanının hemen dışındaki Gabriç’in önüne düştü. Bu futbolcu da gelişine güzel bir vuruşla meşin yuvarlığı kaleci Senecky’in sağından filelerle buluşturdu: 2-0.

Haberin Devamı

Dakika 68: Mehmet Çakır’ın şutunda savunmanın uzaklaştıramadığı top Baki’nin önüne düştü. Bu futbolcu altı pas içinde kötü bir vuruşla topu üsten auta gönderdi.

Dakika 87: Alanzinho’nun pasında top ile buluşan Gökhan Ünal ceza alanına girerek kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı sağ tarafındaki Colman’a aktardı. Bu futbolcu da topu boş kaleye göndermekte zorlanmadı: 3-0

Karşılaşma bordo-mavili takımın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.