Türkiye (Son Dakika) Güngören'deki saldırıda yeni gelişme! Zanlının kim olduğu ortaya çıktı

Güngören'deki saldırıda yeni gelişme! Zanlının kim olduğu ortaya çıktı

Paylaş
Güngören'deki saldırıda yeni gelişme! Zanlının kim olduğu ortaya çıktı

Güngören'de, bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırıya ilişkin olay yerinden kaçan şüpheli yakalandı.

Çinçindere Caddesi üzerinde dün kullandığı arabasını yol ortasında durdurup seyir halinde olan önündeki araca ateş ederek bir kadının ölmesi, bir kişinin de yaralanmasına neden olduğu iddia edilen şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Saldırıyı gerçekleştirdiği silahla bir yakının evinde yakalanan S.K.'nın, ölen Zübeyde K.'nın eşi olduğu ve boşanma sürecinde bulundukları öğrenildi.

Güngören Asayiş Büro Amirliği'nde sorgusu devam eden S.K. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Öte yandan, saldırı sonucu yaralanan sürücü V.Y'nin ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.



OLAY NASIL OLMUŞTU

Olay, Güngören Çinçin Deresi Caddesi'nde meydana geldi. Veysel Yıldız isimli vatandaş, trafikte verme nedeniyle başka bir sürücü ile tartıştı. Yaşanan tartışma sırasında iki araç, birbiri ile hafif şekilde çarpıştı. Bunun üzerine sinirlenen saldırgan, Veysel Yıldız'ın aracının önünü kesti. Araçtan inen saldırgan, Yıldız'ın içerisinde bulunduğu otomobile kurşun yağdırdı. Olayda araç içerisinde bulunan bir kadın hayatını kaybederken, sürücü Veysel Yıldız ise hastaneye kaldırıldı.

AA

Haberin Devamı