Spor Günlüğü 100 TL ama herkes peşinde

Günlüğü 100 TL ama herkes peşinde

Paylaş
Günlüğü 100 TL ama herkes peşinde

Gençlerbirliği'nde 3 bin lira maaşla oynayan Mahmut Boz'un Beşiktaş, Bursaspor ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu öğrenildi

Başkent kulübüne, amatör Eskişehir Sağlık Spor’dan 2006 yılında transfer edilerek profesyonel lisans çıkarılan Mahmut Boz, kırmızı-siyahlı takımda 3 bin lira maaşla oynuyor.

Geçtiğimiz günlerde Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri'nden ayrılarak, Balgat semtinde bin lira aylık bedelle ev kiralayan genç oyuncu, aldığı maaşla "zor" geçiniyor.

Ümit Milli Takım kadrosunda da sürekli kendisine yer bulan ve 24 kez milli formayı giyen 1991 doğumlu Mahmut, takımın en fazla süre alan futbolcularından da biri.

Bu sezon toplam bin 76 dakika sahada kalan Mahmut, Gençlerbirliği’nde A takım formasını ilk kez Alman teknik adam Thomas Doll döneminde, Bursaspor’a karşı giydi.

Beşiktaş, Bursaspor ve Fenerbahçe’nin transfer listesine aldığı iddia edilen genç oyuncunun, kulübünün izin vermesi durumunda transferinde tercihini Bursaspor’dan yana kullanacağı, bu kararında da yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam faktörünün önemli rol oynadığı öne sürüldü.

Mahmut Boz’un Haziran 2014’e kadar kırmızı siyahlı kulüple sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı