Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu Günlük hayatı engellemez
HABERİ PAYLAŞ

Günlük hayatı engellemez

Haberin Devamı

Yeterince çocuk sahibi olduğunu düşünen erkekler bir daha baba olmamak için vazektomi yaptırabilir. Bu ameliyatta testistlerden meni taşıyan kanallar bağlanır ama cinsel güçte, zevkte azalma olmaz. Operasyon günlük yaşamı da etkilemez...

SORU: Vazektomi ameliyatı yaptırsam?

38 yaşındayım, vazektomi yaptırmak istiyorum. Vazgeçme şansım var mı? Cinsel hayatımda bir olumsuzluk olur mu? Bir yan etkisi var mı? CEVAP Vazektomi testislerden meni taşıyan kanallların bağlanması yolu ile erkekte doğum kontrolü sağlama yöntemidir. Vazektomi ameliyatı sonrası meni gelmesi devam eder, cinsel güçte ve zevk almada bir farklılık olmaz. Sadece bir iğne ile uyuşturarak 5-10 dakikada yapılan bu girişim günlük yaşamı da engellememektedir. Bistürisiz vazektomi yeterince çocuğu olan ve aile planlaması yapmak isteyenler tarafından tüm dünyada çok yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir.

[[HAFTAYA]]

SORU: İlk deneyimi nerede yaşamalıyım?


18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Bir de ben ayak fetişistiyim. Eşim olacak kişi bu durumu garipser mi? Bana ne gözle bakar? Ayrıca ilk cinsel deneyimimi nerede yapmam uygun olur? CEVAP İnsanlarda çeşitli fetişizm, tutku türlerine sık rastlanıyor. Bu sizi sosyal olmayan davranışlara itmedikçe, seksin yerine geçmedikçe bir sorun yaratmayacaktır. İlk cinsel deneyiminizi huzurlu, hijyenik bir ortamda ve anlayışlı, tecrübeli birisi ile geçirmek uygun bir seçenek olabilir.

SORU: 1-2 damla da olsa sıvı geliyor, neden?


23 yaşındayım. Kızlarla en ufak yakınlaşmada cinsel organımdan bir sıvı geliyor. Ancak git gide bu durum artıyor. Bana yardımcı olur musunuz? CEVAP Bu salgı bezlerinden kaynaklanan kayganlaştırıcı bir salgıdır, tıpkı tükürük gibi. Tamamen normal, herhangi bir tedavi gerekmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder