Gündem Günübirlik kiralık rezidans dairelere operasyon 21 gözaltı

Günübirlik kiralık rezidans dairelere operasyon 21 gözaltı

Paylaş
Günübirlik kiralık rezidans dairelere operasyon 21 gözaltı

Esenyurt ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri daha önce belirlenen ve günübirlik kiralandığını tespit ettikleri 15 ayrı adrese operasyon duzenledi. Yapılan operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri günübirlik kiralandığını tespit ettikleri 15 ayrı adrese operasyon duzenledi. Asayiş Büro ekiplerinin fiziki takip sonucu belirledikleri lüks rezidaslara eş zamanlı olarak akşam saat 21:00 sıralarında girildi.

Yunus motorize polisleri de önlem amaçlı devriye gezdikleri görüldü. Polis ekiplerinin yaptığı operasyonda, aralarında yabancı uyruklu kişilerin de bulunduğu 11'i kadın 21 şüpheli gözaltına alındı.


OPERASYONDA ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ


Şüphelilerden ikisi hakkında daha önceden arama kararı olduğu, diğerlerinin de fuhuş yaptığı ve fuhuşa aracılık yapma suçlarından gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyon yapılan adreslerdeki aramalarda 1 pompalı tüfek, 1 satır ve 1 döner bıçağı ve çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.



DAİRE BAŞI 11 BİN LİRA CEZA


Baskın yapılan adreslerdeki aramalar bittikten sonra belediye ekipleri kontratsız bir şekilde kiraya veren mülk sahiplerine daire başına 11 bin lira adli para cezası keserken, daireler zabıta ekiplerince mühürlendi.