Advertorial Günün her saati kahvaltı
Sponsorlu

Günün her saati kahvaltı


Paylaş
Günün her saati kahvaltı

İşletme hayatının ve turizm sektörünün yakından tanıdığı Fevzi  Erdilli Şirketler Grubu’nun 2013 senesinde Yeniköy’de hizmete açtığı Ferdilli Gourmet Slow Food  çağın Fast-Food tüketimine karşılık olarak Slow-Food mottosuyla  yoluna yükselerek devam ediyor.

Doğal yaşam ve ekolojik tarımı her alanda destekleyen Ferdilli ailesi yönetimini üstlendikleri restaurant, lokal ve otellerde kendi üretimleri olan ürünleri müşterilerine sunuyor.
2013 senesinde hizmete açtıkları Gourmet Şarküteride ise çeşit çeşit peynirler ve soslar meraklılarını bekliyor.

Yeniköy’de bulunan Ferdilli Gourmet’de ne yediğini önemseyenler için neredeyse günün her saatinde kahvaltı hizmeti verilmekte. İçeriğiyle damak tadına görünüşüyle göze hitap eden restaurantta Boğaz manzarasını davet ile değerlendirmek isteyenler için aynı zamanda düğün-nişan ve bekarlığa veda partileri de gerçekleştirmek mümkün.

Yeniköy, Yeşilköy ve Yalova-Armutlu’da işletmeleri olan Fevzi Erdilli Şirketler Grubu ailesinin yarattığı ‘Tarladan Sofraya’ değeri çağımızın GDO’lu ürün sorununa bir nebze olsun çare olmakta.

Yolunuz Yeniköy’e düşerse deniz kenarındaki bu kocaman aileye selam vermeden, terasında Boğaz’ı izleyerek şehrin karmaşasından uzakta bir kahve içmeden geçmeyin.