Türkiye (Son Dakika) Günün yürek yakan haberi!

Günün yürek yakan haberi!

Paylaş
Günün yürek yakan haberi!

Kahredici kaza Elazığ-Diyarbakır yolunda yaşandı. 15 yaşındaki genç şoför, tedavi olmak için yola çıkan lösemi hastası gencin ölümüne sebep oldu

Elazığ’da ışık ihlali yapan ehliyetsiz çocuk şoför, Ankara’ya tedavi olmaya giden 17 yaşındaki gencin ölümüne neden oldu. 3 kişinin yaralandığı kazada, 15 yaşındaki şoför A.B., bütün hayatını etkileyecek elem bir olaya sebep olurken, tedavi için yola çıkan 17 yaşındaki lösemi hastası genç ise umudunu henüz yola çıkmışken kaybetti.

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Elazığ-Diyarbakır yolu Kekliktepe kavşağında meydana geldi. 15 yaşındaki A.B. idaresindeki 23 HT 864 plakalı otomobil, seyir halindeyken kavşakta ışık ihlali yapınca karşı yönden gelen Ahmet Önen yönetimindeki 31 K 5528 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada araç sürücüleriyle birlikte hafif ticari araçta bulunan Mehmet Ali (48) ve Yusuf Önen (17) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Lösemi hastası olduğu ve Batman'dan Ankara'ya tedavi için yola çıktığı öğrenilen 17 yaşındaki Yusuf Önen ise kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

İHA