Spor Güreşçiler fuhuşun ortasında kaldı

Güreşçiler fuhuşun ortasında kaldı

Paylaş
Güreşçiler fuhuşun ortasında kaldı

Rusya'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası'na katılacak Türk kafilesinin kaldığı otel, fuhuş pazarına döndü

Türk güreşi, yılın en önemli sınavını vermek için bulunduğu Rusya'da adeta seks turizminin de ortasına düştü. Moskova'da bugün başlayacak olan Dünya Güreş Şampiyonası öncesi, kafilelerin kaldığı otel, fuhuş pazarına döndü.

Türkiye Güreş Federasyonu, konuyu FILA'ya iletip, çözüm isteyecek. Şampiyonaya katılacak ülkelerin yanı sıra görev yapacak hakemler de aynı otele yerleştirildi. Moskova'nın en büyük otelinin lobisi ve kafeleri, akşam saati yaklaştıkça, hayat kadınlarının akınına uğruyor. Neredeyse onlara değmeden aralarından geçmek mümkün değil.

"SPORCULARIMIZI UYARDIK"

Güreş Federasyonu Başkanı Osman Aşkın Bak da bu durumdan rahatsız olduklarını, konuyu FILA'ya ileteceklerini söyledi. Hoş bir görüntünün olmadığına dikkat çeken Bak, 'Biz tüm sporcularımızı otelin aynı katına yerleştirdik. Otokontrolümüzü yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda sporcularımızı uyardık.

Görmezlikten gelmelerini istedik. Zaten güreşçilerimiz de tamamıyla şampiyonaya konsantre olmuş durumdalar. Bu konuda sadece biz değil, diğer ülkeler de rahatsız. FILA'nın teknik komite toplantısında bu rahatsızlığı dile getireceğiz' dedi.

PAZARLIK KAPI ÖNÜNDE

Otel lobisinde yaşanan pazarlığın ardından sporcu ile hayat kadınlarının otel katlarına çıkmaları ise bardağı taşıran son damla oldu.

Otel görevlilerine de duyulan rahatsızlığı ileten Türk yetkililer odaların önünde yaşanan pazarlıklara son verilmesini istediler.

Ancak otel yetkililerinin bu konuya duyarsız kalması yetkililere şikayet etmekten başka yol bırakmadı. Otelde kalan diğer ülkelerin yetkililerinin de Türkiye gibi bu durumdan rahatsızlıklarını FILA'ya iletecekleri öğrenildi.

Haberin Devamı