Osman Şenher Gurur duyduk
HABERİ PAYLAŞ

Gurur duyduk

Yıllardır, Avrupa Kupaları’nda Türk takımları başarılı olamıyor. Beşiktaş dün gece CSKA Sofya galibiyetiyle bir üst tura çıkarak 2011 yılında da Avrupa’da yoluna devam edecek. Helal olsun bu çocuklara... Rakip çok güçlü değil. Bunu kabul ediyorum. Ama Beşiktaş’ın da çok eksiği var. Her şeyden önemlisi bu takım Quaresma’sız ve Bobo’suz olmaz. Buna rağmen hepsi koşuyor. İyi mücadele ediyor. Teknik direktör Schuster’i kutlamak lazım. Genç futbolculara güvenip forma şansı veriyor. Kaleci Cenk çok önemli bir kurtarış yaptı, sakatlandı.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Yerine giren Hakan, Cenk’in kurtarabileceği bir pozisyonda kalesinde golü gördü. Dilerim Cenk’in sakatlığı uzun sürmez. Zapotocny hırslıydı. Güzel bir de gol attı. Ama defansta her an hata yapabilir. Bu görüntüsü belki maç eksiğinden olabilir. Yalnız tam olarak güven verdiğini söyleyemem. Ersan ise genç olmasına rağmen uzun yıllardır Beşiktaş’taymış gibi çok iyi.

Öncelikle müthiş çabuk. Rakip atakları tek başına karşılıyor. Ve bire birde Ersan’ı geçmek mümkün değil. Orta sahada Ernst ve Aurelio birbirlerine alıştılar. Takır takır da futbol oynuyorlar. Bu ikiliye Necip’i de ekleyebiliriz. Necip de forma şansı bulduğu zaman en azından Aurelio kadar oynar. Nobre çok ağır bir forvet. Sakatlandı, yerine 19 yaşındaki Ali Kuçik girdi. Rahatlıkla Nobre kadar oynadı diyebiliriz. Beşiktaş’ın attığı ikinci gol Ali Kuçik’in takipçiliğinin eseri. Grup maçları bittikten sonra Beşiktaş daha zor rakiplerle ve eleme usulü oynayacak. Dilerim o maçlara tam kadro çıkar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder