Spor Guti antrenmanı terk etti

Guti antrenmanı terk etti

Paylaş
Guti antrenmanı terk etti

Süper Lig'in 6. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacak olan Beşiktaş'ta İspanyol yıldız Guti sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı

Süper Lig'in 6. haftasında Medical Park Antalyaspor ile oynayacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Nevzat Demir Tesisleri'nde ilk yarım saati basına açık yapılan çalışmada Guti ve Nobre'nin antrenmanı yarıda bıraktıkları öğrenildi.

GUTİ'NİN MR'I ÇEKİLECEK

Guti'nin basına kapalı olarak gerçekleşen taktik çalışmalar sırasında saha zeminine ters basması sonucu sağ alt arka adalesinde çekme meydana geldiği ve hastaneye götürülerek MR'nın çekileceği kaydedildi.

Nobre'nin de kondisyon çalışması sırasında zorlamaya bağlı olarak sağ üst arka adalesinde çekme olduğu ve bu sebepten dolayı antrenmanı yarıda bıraktığı belirtildi.

Bu iki oyuncu ile ilgili son durumun ilerleyen saatlerde açıklanacağı belirtildi. Öte yandan antrenmana Ekrem, Sivok, ve Erhan katılmadı.

FERRARİ KOŞULARA BAŞLADI

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde CSKA Sofya ile 16 Eylül'de oynadığı maçta sakatlanan takımla birlikte Ferrari ise takımla birlikte koşulara başladı.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Siyah-Beyazlı oyuncular kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalışmalarla antrenmanı noktaladılar.

Ayrıca siyah-beyazlı takıma yaklaşık 20 gün önce transfer olan ve sakatlığının tedavisi sebebi ile henüz Beşiktaş forması giyemeyen Fatih Tekke bugün takımla birlikte çalışmalara başladı.

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı