Spor Guti bir yere gitmiyor

Guti bir yere gitmiyor

Paylaş
Guti bir yere gitmiyor

Beşiktaş'ın yıldızı Guti'nin menajeri Marco Kırdemir, İspanyol futbolcunun takımda kalacağını söyledi

Siyah-beyazlı ekip, doğal olarak dünyaca ünlü yıldız futbolcu transfer etmenin sıkıntılarını da bir şekilde yaşıyor. Neredeyse hemen her gün kadrosunda barındırdığı ünlü bir ismin sezon sonunda takımdan ayrılacağı yolunda çıkan haberler, kafalarda bazı sevimsiz soru işaretleri yaratıyor.

Bunlardan biri de Guti Hernandez... İspanyol yıldızın çocuklarını çok özlediği için dönüş hazırlıkları yaptığı doğrultusunda çıkan haberler üzerine açıklama yapan menaceri Marco Kırdemir, bu söylentilere bilgisi dahilinde yanıt vermeye çalıştı.

Radyospor’da yayınlanan ‘Haber Özel Programı’na telefonla katılan Kırdemir, “Benim tanıdığım Guti kesinlikle başka bir takıma gitmez. Çünkü bizim futbolcumuz ve tüm temsil hakkı da bizde. Ne bana ne de ortağım Juanma Lopez’e bu yönde bir istekte bulundu” dedi.

Ünlü futbolcunun çocuklarını özlediğini söylemesinin ‘ayrılık’ anlamına gelemeyeceğinin altını çizen Marco Kırdemir, “Madrid’e geldiği zaman birlikte olduk. Bana kesinlikle ‘Beşiktaş’ta mutsuzum’ şeklinde bir ifade kullanmadı.

Tam tersine, kendisine karşı çok iyi davranıldığından ve el üstünde tutulduğundan söz etti” ifadesini kullandı.

TOTTENHAM'I REDDETTİ

Tecrübeli futbolcunun aklında, sadece gelecek sezon taraftarları mutlu etmek olduğunu da belirten Kırdemir, sözlerini şöyle noktaladı: “İnanın tüm motivasyonu bu hedef doğrultusunda.

Yani kendisini çok seven ve kendisinin de hayranlık beslediği Beşiktaş taraftarını mutlu görmekten başka bir isteği yok. İstanbul’u ve takımını ailesi gibi görüyor.” Bu arada İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’ın Guti’ye kanca taktığı, ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı