Spor Guti Fener'i bekliyor

Guti Fener'i bekliyor

Paylaş
Guti Fener'i bekliyor

Türkiye'de mutlu olduğunu kaydeden İspanyol oyuncu, “5. hafta Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe maçını iple çekiyorum” diye konuştu

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Guti, Siyah- Beyazlı takıma transferinde kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’nın fedakarlığının büyük rol oynadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Guti şunları söyledi: “Kendimi şarap gibi görüyorum. Kendimi hiçbir zaman yaşlı bir futbolcu olarak görmedim. Quaresma bizim için çok önemli bir oyuncu. Özellikle 5. haftada Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağımız maçı iple çekiyorum.”

FUTBOL ŞOVDUR

Beşiktaş’a geldiği için hiçbir zaman pişmanlık duymadığını kaydeden Guti şöyle konuştu: “Taraftar mükemmel. İnsanlar dost canlısı. Zaten ve daha önce Beşiktaş’ta görev yapan teknik direktörler del Bosque ve Toshack’tan çok önemli bilgiler aldım. Futbol bir şov oyunudur. Bu nedenle zaman zaman enteresan işler yapmak zorundasınız. Kendime güveniyorum. Şampiyon olacağız. Ayrıca şunu da belirtemek isterim ki; yedek kalması hiç sorun etmem. Zaten Real Madrid’de etmedim de. Ama sahada olup taraftarı sevindirmek mükemmel bir duygu. Taraftara çektirdiğim üçlü beni çok etkilemişti.”

Haberin Devamı