Spor Guti formasını Arda'ya yolladı

Guti formasını Arda'ya yolladı

Paylaş
Guti formasını Arda'ya yolladı

Beşiktaşlı futbolcu Guti Hernandez, maç sonrası formasını Arda Turan'a iletti

Beşiktaşlı futbolcu Guti Hernandez, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

İspanyol futbolcu, son yıllarda Galatasaray’a karşı Ali Sami Yen Stadı’nda kazanamadıklarını belirterek, "Aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Galatasaray gibi bir takıma karşı son yıllarda burada kazanamıyorduk. Bunun devamında tekrar bir çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Performansıyla ilgili bir soru üzerine Guti, "Maç sonunda Galatasaray tribünleri de bizi alkışladı. Her iki takımın sahada gösterdiği emeği, mücadeleyi gördüklerini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ARDA'DAN DA FORMASINI BEKLİYORUM"

Elinde formasıyla yayına katılan Guti, formayı Galatasaraylı futbolcu Arda’ya vermek istediğini belirterek, "Arda’ya daha önce söz vermiştim. Özellikle bugün vermek istedim. Maçta formalarımızı değiştiririz diye düşünmüştüm.

Ama bu mümkün olmadı. Ben de sizin aracılığınızla bu formayı ona veriyorum. En yakın zamanda da Arda’nın formasını kendim için istiyorum. Kendisinin en yakın zamanda sahalara dönmesini diliyorum.

Çünkü Türk futbolu için önemli bir oyuncu. Umarım en kısa zamanda iyileşir, sahalara döner ve karşılıklı oynama şansını elde ederiz" diye konuştu.

KALECİ CENK'TEN NIETZCHE'Lİ ÖZLÜ SÖZ

Beşiktaş’ın kalecisi Cenk ise yediği hatalı golün sonucu değil, sadece tabelayı değiştirdiğini ifade ederek, "Yediğim hatalı gol puanı etkileseydi çok üzülürdüm.

Ama sonuçta 3 puan bize yazıldı. Nietzsche’nin çok sevdiğim bir lafı var ’Unutan iyileşir’ der, ben yediğim golü unuttum. Kaleci balık hafızalı olmalı.

Futbolda böyle şeyler var. Golden sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettim" dedi. Galatasaray karşısında istedikleri performansı sergilediklerini anlatan Cenk, 3 puanı taraftarlarına armağan ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı