Spor Guti formayı sırtına geçirdi

Guti formayı sırtına geçirdi

Paylaş
Guti formayı sırtına geçirdi

Beşiktaş'ın Real Madrid'den renklerine kattığı İspanyol yıldız Guti, Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve menajer Ahmet Bulut'la birlikte Atatürk Havaalanı'na indi

1 saat rötarla İstanbul'a gelen yıldız oyuncuyu, saatler öncesinde havalimanına gelen yüzlerce taraftar büyük bir coşkuyla karşıladı. Guti, yarın sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.

Haberin Devamı

Dün akşam saatlerinde başkan Yıldırdım Demirören ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu İspanya'ya gitmiş ve İspanyol oyuncu ile son kez görüşmüşlerdi.

Siyah-beyazlı yönetimin yıllık 2.7 milyon Euro'dan, 2 yıllığına anlaşmaya vardığı İspanyol futbolcu ile yarın taraftarlarının önünde sözleşme imzalayacak.

Yarın saat 20.00'de başlayacak imza töreni saat 21.00'den Guti'nin kendisini iki yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı atması ile noktalacak. İmza törenine katılımın ücretsiz olacağı belirtildi.

İMZA TÖRENİ İNÖNÜ STADI'NDA

Yapılan görüşme sonrası Guti'nin bu akşam saat 18.30 başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağı ile İstanbul'a geleceği öğrenildi.

33 yaşındaki İspanyol oyuncu için yarın İnönü Stadı'nda imza töreni gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Öte yandan Guti'nin önceki gün Beşiktaş forması ile fotoğraf çektirdiği belirlendi.

SÖZLEŞMESİNE ÖZEL MADDE


Beşiktaş yönetimi, 10 gün önce anlaşmaya vardığı ve bu akşam İstanbul'a getireceği Jose Maria Guterrez Hernandez (Guti) ile yıllık 2.7 milyon Euro'dan, 2 yıllığına anlaşmaya varmıştı.

Siyah-beyazlı kulüp bu transfer için İspanyol oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Real Madrid kulübüne bonservis bedeli ödemezken, Guti ile yapılan sözleşmede yer alan bir madde dikkat çekti.

Haberin Devamı

Beşiktaş kulübü Guti ile yaptığı sözleşmede İspanyol oyuncunun siyah-beyazlı kulüp ile mukavelesi devam ederken başka bir takıma transfer olması durumunda, 5.4 milyon Euro sözleşme fesih bedeli ödenmesini şart koştu.

Bu madde ile İspanyol oyuncu 2012 Haziran ayından önce Beşiktaş ile yollarını ayırırsa siyah-beyazlı kulüp 5.4 milyon Euro gelir elde edecek.

ÖVÜNÇ ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)