Spor Guti: Hiçbir yere gitmiyorum

Guti: Hiçbir yere gitmiyorum

Paylaş
Guti: Hiçbir yere gitmiyorum

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, takımdan ayrılacağına yönelik iddiaları yanıtladı

İspanyol yıldız Guti, Schuster'in gitmesinin ardından takımdan ayrılacağı söylentileri için de "Hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum. Schuster için değil, Beşiktaş için geldim" yanıtını verdi.

Şu anda ilk düşüncelerinin Türkiye Kupası'nı müzeye götürmek olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, en çok ellerinde tuttukları F.Bahçe ve Trabzon derbilerini kaybettikleri için üzgün olduğunu ifade etti.

Beşiktaş'ın kaptanı olmak nasıl bir duygu soruya ise Guti, "Benim için çok önemli ve gurur verici bir olay. Kaptanlık konusunda da takım arkadaşlarım da bana destek veriyor ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Takımda sadece kaptanın yaptıklarıyla olmaz. Bunun için de herkes üzerine düşen görevi yapıyor" ifadelerini kullandı.

BU SEZON EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜ MAÇ

Bu sezon en çok üzüldüğü maç hangisi oldu soruya ise Guti şu yanıtı verdi: "Tek bir maç söylemek gerçekten çok zor. Birdenfazla maçta üzüldük.

Özellikle son haftalarda Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi elimizde tuttuğumuz maçları kaybetmemiz çok üzücü. Dinamo kiev maçı da çok üzücü. Taraftardan tek istediğimiz bize bu şekilde devam etmeleri ve bize destek vermeleridir."

Haberin Devamı