Spor Guti, Konyaspor'a karşı forma giyecek

Guti, Konyaspor'a karşı forma giyecek

Paylaş
Guti, Konyaspor'a karşı forma giyecek

Beşiktaş ile Konyaspor, bugün yapacakları maçla birlikte, ligde 24. kez karşı karşıya gelecek

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile tamamlayarak ve saat 17.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçak ile Konya'ya hareket edecek. Saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Ferrari, Ersan, Almeida ve Bobo Konyaspor'a karşı forma giyemeyecekler. Sakatlığı düzelen Guti takımdaki yerini alabilecek. Siyah Beyazlı takımda kart cezalısı bulunmuyor.

Ayrıca 3 sarı kartı bulunan İsmail, Ernst, Simao ve Quaresma Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray derbisinde görev yapamayacaklar.

Teknik direktör Tayfur Havutçu'nun karşılaşmaya şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Ernst, Necip, Guti, Simao, Quaresma ve Nobre.

BEŞİKTAŞ İLE KONYASPOR, LİG TARİHİNDE 24. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEKLER

Öte yandan Beşiktaş ile Konyaspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 24. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ligde rakibiyle yaptığı 23 maçtan 14'ünü kazanırken, 7'sinde berabere kaldı, 2 kez yenildi. Siyah-Beyazlılar, 23 maçta rakibine toplam 47 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü.

Ayrıca Beşiktaş, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birini, 1992-1993 sezonunda 7-0'lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı. Siyah Beyazlılar ligin ilk yarısında oynadıkları karşılaşmada Konyaspor ile 2-2- berabere kalmışlardı.

Haberin Devamı