Spor Guti: Mourinho taraftarı kandırıyor

Guti: Mourinho taraftarı kandırıyor

Paylaş
Guti: Mourinho taraftarı kandırıyor

Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, El Clasico sonrasında eski takımı Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho'yu sert biçimde eleştirdi

Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında Barcelona karşısında aldığı mağlubiyet sonrası açıklama yapan Guti, Portekizli hocanın tutamayacağı sözler vererek taraftarlarını kandırdığını söyledi.

İspanyol basınına konuşan Guti, “bu mağlubiyet bir Real Madridli olarak beni üzüyor. Ancak hakem verdiği karar ile bu mağlubiyete zemin hazırladı” diyerek karşılaşmanın hakemi Wolfgang Stark’ı eleştirenler arasında yerini aldı.

"SAHADA KONUŞSUN"

Jose Mourinho’nun basın toplantılarında yaptığı açıklamalarla kamuoyunu yönlendirip sahadışı olaylar ile galibiyetler almaya çalıştığını öne süren tecrübeli yıldız “kendisine tavsiyem sahada konuşsun” diyerek Portekizli hocanın basın karşısındaki tavrını beğenmediğini söyledi.

“Ben gerçek Real Madridli'yim. Mourinho’nun ayaklarının yere sağlam basmasını istiyorum ve bu yüzden eleştirmeye devam edeceğim” diyen Guti, Beşiktaş’a imza atmadan önce verdiği bir röportajda takımdan ayrılmasına Mourinho’nun öncelik ettiğini savunmuştu.

Bu sebepten dolayı Mourinho’ya olan kızgınlığını her fırsatta dile getiren Beşiktaşlı yıldız, Portekizli teknik adamın Real Madrid’de başarılı olamayacağını belirtmişti.

Haberin Devamı