Spor Guti salı günü Kartal

Guti salı günü Kartal

Paylaş
Guti salı günü Kartal

Beşiktaş'ın ön sözleşme imzaladığı Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Guti, salı günü Başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gelecek. İki yıllık resmi imzayı atacak olan 33 yaşındaki süper star Kartal'da 14 numaralı formayı giyecek

İspanyol basını, “Guti” lakaplı Jose Maria Gutierrez Hernandez’in yarın Real Madrid Kulübü ile sözleşmesini feshedeceğini ve salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in özel uçağıyla İstanbul’a gideceğini iddia etti. Real Madrid’in emektar iki futbolcusu Raul ve Guti’nin, yarın takımlarına veda edeceğini bildiren İspanyol basını, iki futbolcunun da birer yıl kalan sözleşmelerini, ünlü futbol adamı Real Madrid Spor Direktörü Jorge Valdano ile yapılacak toplantıdan sonra karşılıklı feshedeceklerini yazdı.

Haberin Devamı

Resmi sözleşme imzalayacak

Basında yer alan haberlere göre, Real Madrid’in orta sahadaki 14 numarası Guti’nin yeni kulübü Beşiktaş olacak. Siyah-Beyazlı kulüple 2 yıllık kontrat imzalayacak Guti, İnönü Stadı’nda taraftara ve basına tanıtılacak. Guti’nin alacağı maaş konusunda farklı rakamlar yazılırken, sezon başına 2.5 milyon ila 3 milyon euro arasında kazanacağı iddia ediliyor. 33 yaşındaki İspanyol futbolcu için Beşiktaş’ın bonservis bedeli ödemeyeceği de belirtiliyor. Guti’nin yakın çevresine, kendisini artık bir Beşiktaşlı gibi hissettiğini söylediği de ifade edildi.

Ökten mezarı başında anılacak

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden Şan Ökten, ölümünün 23. yılında kabri başında anıldı. Geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Şan Ökten’in Nakkaştepe Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, Ökten’in ailesi ve yakınları ile kulüp ikinci başkanı Metin Keçeli, yönetim kurulu üyesi Orhan Saka, kulüp genel müdürü Murat Ülgen, divan, sicil ve müze kurulu üyeleri katıldı. Anma töreni, okunan dualarla son buldu.

Haberin Devamı