Spor Guti'de son noktayı Adalı koydu

Guti'de son noktayı Adalı koydu

Paylaş
Guti'de son noktayı Adalı koydu

Yeni sezonda ayrılacağı belirtilen Guti konusuna futbol komitesi başkanı Serdal Adalı son noktayı koydu: Teklifler var ama bir yere göndermeyeceğiz

Gerek özel yaşantısı gerekse son haftalardaki tavırları nedeniyle yeni sezonda takımdan ayrılacağı iddia edilen ünlü futbolcunun durumu belirsizliğini koruyordu.

Guti’ye teklifler olduğunu doğrulayan Adalı “Onun gibi kariyeri olan bir futbolcuyu kim istemez. Bazı kulüplerin istediğini biliyoruz. Ancak bizim göndermek gibi bir niyetimiz yok. O bizde mutlu ve kesinlikle bırakmayı düşünmüyoruz” dedi.

"UZATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Adalı bu açıklamayı yaparken futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ise kalma ihtimalini daha da güçlendirdi. Guti’den çok memnun olduklarını ve taraftarın da onu çok sevdiğini vurgulayan Zülfikaroğlu “Biz mevcut kadromuzdaki yıldızları bırakın göndermeyi yeni isimler katmayı planlıyoruz. Hatta bizimle 1 yıl daha mukavelesi olan Guti’nin sözleşmesini uzatmayı düşünüyoruz” ifadesini kullandı.

Yönetim kanadı ünlü yıldız konusunda bunları düşünüyor ama başarılı futbolcunun lig bitiminde nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı